30/12 - 09

Nyår i morgon. Kommer att bli kul, men de ska tydligen ta inträde :S
jag tänker inte betala, har de fest får de pröjsa själva för hyran!

I går var det julklappsutdelning hos Becka. Fick mycket fint (: t.ex en blåsapa av elin ;D
Ella la en skön kommentar under kvällen;
Är svampbob en ost?  Haha :P

Idag har jag åkt pulka med Elin och Moa och min vänstra skinka är krossad. Men det var kul.
I morgon ska jag sova där igen så jag får snart betala hyra ;)

Nu är rummet typ helt klart. Lite tavlor och grejer som ska upp bara, och bokhyllan ska ut ..


27/12 - 09

Mohoahaha pappa har träningsvärk i hälsenorna xd
Bea har bytt ut sitt smeknamn SB12 till PTB
SB12 - Sur Bea 12 år
PTB - PlattTv Bea

Pappa har även kommit på ett nytt smeknamn åt en kille på willys - BH
innebörden får ni lista ut själva

27/12 - 09

Hey Mr. black, sitting in a tree
come down and sing for me

26/12 - 09

Jag har haft mycket kul idag. Men jag har blåmärken lite överallt :P Ett stort blåmärke över hela knogen, haha. lyckat (Y) och så har jag en avbildning av en innebandyboll på vaden ;)

26/12 - 09

Det var kaos på Metro igår. Sönder stressad! Tycker folk det är stressigt då de ska ta betalt och hänga upp jackorna så var det ingenting emot när vi skulle hämta ut dem. Brandlarmet gick nämligen vid runt 1 och vi måste då utrymma alla lokalerna, men alla springer till garderoben för att få ut sin jacka. Vi har fått order om att vi inte får lämna ut några jackor utan måste fösa ut alla, men ingen gjorde som vi sa och började bråka istället. Det var en jäkla kaos den sista tiden.
Aldrig mer.

Idag är det vollyboll och kanske innebandy i hagadal med min familj, Pitas familj och några fler. Kul (:

25/12 - 09 - Senare

Nu har jag gjort i ordning min blogg lite. Ändrat utseende till grönt som är såå fint :D och så har vi även min katt Frans och min kära pappa Tony uppe på headern <3 Det får duga för att vara urusel på design och färmatchning.
Ikväll blir det att jobba på metropol med några filurer. Jag har fått reda på att Julia ska jobba, och Millan och Becka P. Men det blir nog bra.

So long -'


25/12 - 09

Julafton var okej. Var hos farmor och farfar till 7. Bea fick det där dansspelet till wii så det satte vi igång det första vi gjorde när vi kom hem. Hon blev sur för jag var bättre än henne ;D
Själv fick jag kläder, pengar, bowlingskor, femårsdagbok och den nya harry potter filmen.
Lotta och Marcus kom en sväng sen på kvällen.

Upptäckte nyss att gyro har reklam på spotify. Tror du att det lockar fler till hultsfred?
- Nej

23/12 - 09

Julafton i morgon, känns inte redigt som det. Känns ungefär som om det är höstlov just nu eller nått. Jag tycker att all denna stress inför jul är ganska så onödig, jag skulle kunna slippa allt det här med jul över huvud taget. Det enda som är bra är ju att man är ledig från skolan ett tag och får vila upp sig. Aja traditioner ...
Jag sitter nu och kollar på Pelle Svanslös. Bill och Bull gör hela julkalendern (: Men jag börjar hitta likheter mellan Måns, min pappa och Isak strömbom :S Lite knäppt haha.
Jag måste köpa en ny risburk åt mamma med, för den gamla lyckades jag dra ner i golvet igår så det var glassplitter över hela köket (Y) Kul jul.

God jul (:

22/12 - 09

Äntligen jullov, men det känns som att denna termin har gått superfort. Kul har vi haft i alla fall. Idag lekte vi och fikade på den tiden tillsammans med klassföreståndarna, eller föreståndaren för Lovisa åkte hem i går till gotland. Vi lekte 4 man i soffan, galgen, resan och suck and blow.
Davy la en rätt skön kommentar eftersom killarna förlorade; Men killar ska inte kunna suga! mohaha ;)
Det var lite julavslutning i hagadal sen med då de som vann på skoljoggen och vollybollen fick pris. Kajsa fick pris (: sen var det allsång och strömen gick eller nått så vi fick sjunga utan musik eller mic, men det var nästan bättre :P

19/12 - 09

En ganska så skön vecka, inte haft så mycket att göra i skolan. Igår slapp vi engelskan och lekte på svenskan. På kvällen jobbade jag på cabbarén. Ganska så jättetråkigt. Och så var det en som satt och spydde hela tiden. Verkligen äckligt.
Idag har jag varit och handlat de sista julklapparna och hjälpt pappa med att tapetsera. Åkte till vena runt 6 för att sedan åka på gymnasiefesten i Vimmerby, men det var så jävla tråkigt så jag åkte hem. Det är synd att de flesta förändras när de skaffar pojkvän/flickvän eller börjar på gymnasiet med nya klasskamrater och vänner. Jag har säkert också förändrats men inte lika mycket som ni andra. Det är synd, det är inte kul längre.

Du tände ett ljus denna vecka.
Det slocknade under kvällen.


16/12 - 09

Studiedag med alla naturare idag till Mönsterås bruk. Luktade lite jätte äckligt på vissa ställen,men kul var det. Nya smeknamn för dagen;
Långben Kattutt
Emilio Plattutt
Stinkie Lilltutt
Den Norska Späckhuggaren

och så jag - Becca Stortutt -.- :P
Louise fick inget smeknamn, men det ska vi allt komma på någon vacker dag. (:
I bussen var alla osociala och sov, jag satt ensam vaken och var rastlös.

Nu sitter jag än en gång och skriver på min novell, var tvungen att börja om på en ny för den andra gick inte ihop sig. Tråkigt, men jag har ju mina chokladstenar som tröstar.

700 gram chokladstenar - 100.70 kr    Hur kan det vara så dyrt? men det är ju såååååå gott!

14/12 - 09 20.09

Kalmar igår och handlade lite. Några julklappar hittade man allt, och lite kläder åt en själv - t.ex en kjol :o Jag har aldrig innan ägt en kjol, lite coolt. ;) Några tunikor som jag ska sy i ordning med, och ett par leggins.
Hämtade Ninna, Pappas jobbarkompis fru, i kalmar hos hennes pappa med. Lika bra att ta med henne coh spara lite på miljön genom att ta med henne i samma lass så hon slipper köra själv .. Bra tänkt där Becca (:
Simmade på gympan idag. Mycket kul (:
I morgon får vi tillbaka fysikproven - 7 personer har IG, jag är en av dom. Men jag och Kajsa försöker övertala oss själva att det inte är vi. Vi är godkända, vi är godkända. Lite som i sällskapsresan då de ska utomlands. "Jag kan flyga, jag är inte rädd." haha :P Det ska nog gå bra.
Kemi prov i morgon med, det känns faktiskt riktigt bra inför det. Skönt.
Och så är det ju den där novellen med. Jag hinner väl klart med den någon dag, men i dag orkar jag verkligen inte.
Har suttit och väntat på Higher av Erik Grönwall på radion i 2 och en halv timme. Nu kom den :D:D
Nu - Riverside'

12/12 - 09 17.

Laila Bagge gillade inte att Idol-Eriks flickvän stod på scenen under hela låten. Jag håller med henne faktiskt. Föräldrarna gick ju ner med en gång typ, men inte hon, uppmärksamhet x 1000. Visst, igår skrev jag att det var gulligt, men då tänkte jag inte på att hon stod där hela tiden. 
Gymmat och badat idag med Evelina. Skönt, känner mig nyttig. Snart käk och efter det, en stor fet godis påse och novellskrivning. Jätte kul ...

Pappa och jag har börjat med rummet idag. Han håller just nu på med att spackla, det ska bli sååå bra :D Sover just nu i vardagsrummet, lite trångt med en 1.20 säng men det funkar :P

btw. Älskar vinnarlåten higher.
 

11/12 - 09 22.57

Härligt Erik, du är en värdig vinnare, tycker att det var fint av dig att visa upp din flickvän.
Vinnarlåten är ju en av de bästa genom åren.

11/12 - 09 22.44

Vill bara tala om att :
Det snöar
Snart vet vi Idolvinnaren
Pappa ligger och snarkar i soffan som leder till att det mullrar i hela väggen, haha :P

(Y)

En bra dag i skolan, börjar med att göra klart spanska läxan och sen var det lucia uppvisning av estetarna. Treorna var ju helt klart bäst i den sista låten, och han med mössan var lite kul, eller hur Kristin ? ;)
Ryggmassage och sen mat. Mamma brukar säga att kebabpytten är så himla god med vitlökssåsen, men så god var den inte. De två första tuggorna var väl goda, men sen .. nej .. Svenska prov som gick rätt bra tror jag, hade vi sen (: Och filmanalysen är nu inne, känns riktigt bra, bara novellen kvar i svenskan nu (Y)
Sitter just nu och kollar på lite klipp från youtube på Dennis blogg. Den som gjort detta i denna film, han har nog inget liv. Eller så har han alldeles för mycket fritid.



Städa med pappa om ett tag då han kommer hem, och sen är det IDOOOOOOOL! Go Erik!
Erik har helt klart den bästa rösten utav Calle och han, men Calle har en skönare stil. Erik kan dock bli lite katig och stor på't om han vinner. Calle skulle mer ta det lugnt, inte göra en så himla jätte stor grej av det .. men det är ju vad jag tror. Någon annan som tror något?

Sofie och Louise snackade om "den röda tråden" i en blogg i måndags. Det är tydligen roligare om man skriver om nästan samma sak hela tiden, typ mode och sånt där. Jag behöver ingen röd tråd, jag skriver för att det är kul, sen om någon läser det jag skriver eller inte, det bryr inte jag mig om. Tror jag, haha.

Engelska

Sitter på engelskan nu. Jättekul eller inte... Försöker lyssna på någon text om jul samtidigt som jag skriver här, men det är ju inte så himla lätt. Vi slutar om 15 minuter, det enda som är positivt idag. Alla andra var så duktiga på den muntliga presentationen om deras land på engelska och fick i alla fall VG, jag fick bara G och det är inte så himla bra. Fan säger jag bara. Är jag verkligen så värdelös? Jag tyckte själv att jag var ganska duktig, jag fick i alla fram det jag ville säga. Men jag brukar ju inte vara lärarens gullegris, det är väl egentligen ingen som är det här inne, men ändå. Fan så missnöjd jag är!
Ska träna barnen sen med, det gör ju inte världen ljusare heller. Åt helevete med idag. Fan!

Strumptråd

Har skrivit en bit på filmanalysen nu om Pretty woman. Snart klar :D
Idag har jag haft en rätt rolig dag i skolan faktiskt, även att vi hade ett skitprov. Det var som att alla var sura och tvära i morse innan provet och efter så släppte nervositeten och spänningen och så blev alla helt jätte glada. För min del så fick jag överenergi och så satt jag, Kajsa, Louse och Kristin och garvade åt nästan allt tror jag :P Roligast idag var nog Henning. Egentligen var det inte så kul, men jag, Louise och Kjsa hörde fel så då blev det kul :P
Henning sa: Jag kan döda en bebis med min blick.
Jag och Kajsa trodda han sa: Jag kan döda en bäver med min blick.
Louise tyckte att han sa: Jag kan döda en bebis med min pick.
Och det var själva tanken på hur Henning skulle göra för att döda bebisen med sin privata del som var det roliga. Det fanns några olika alternativ där.

På vägen hem från skolan tänkte jag på att jag och min lillasyster inte har bråkat på ett bra tag och när jag kommer hem så börjar vi bråka på grund av några strumpor, så nu sitter jag och syr i en liten grön tråd i alla mina strumpor för att visa vilka som är mina. Ganska så fjantigt, men det är inte så kul att vakna en morgon och märka att man inte har några strumpor för att min lillasyster har snott dom.

-

Hade fysikprov förrut, det gick åt helevete! Jag förstår verkligen ingenting, och jag ska gå B kursen sen med. Lucky! -.- 
Vi ska snart ha kemi på stödet, och sen blir det skumtomtar på matten! :D riktigt mumsigt (:
Dryg dag i dag för övrigt, tror att jag skiter i att gymma idag, jag har ingen ork till det. Jag måste skriva på film analysen istället. Inlämningsdatumet har väl visserligen blivit flyttat men det är väl bra om man kan få klart den till fredag. Och novell skiten ska vara klar den 18 december, borde börja jobba nu. Men nu när fysikprovet är över kan man lämna det och ge fokus till kemiprovet och svenskan istället nästa vecka.
Kul jul, nu är det kemi (Y)

Nybörjare

Jahopp, så har jag med skaffat blogg som alla andra. Positivt/negativt? Aja, det märks om ett tag. Kan ju försöka mig på ett dagboksinlägg om idag:
Skola som vanligt, vollyboll på gympan. Det är faktiskt mycket roligare än vad man har tänkt sig från början.
Alternativ medicin sista lektionen - massage (: Hur gutt som helst! :D
Efter skolan så åkte jag upp till hagadal och simmade 1 km, så nu är jag stolt. Måste börja motionera lite mera, har varit alldeles för lat det senaste året. Träffade på Victor Frej där med. Snacka om turbo sim. Jag kommer 20 minuter innan honom och vi är klara typ samtidigt på samma längd.
Fysikprov på onsdag, försökte träna lite förrut men jag förstår verkligen ingenting. Medelhastighet och newtons lagar är inga problem, men momentanhastighet och skit, det förstår jag mig inte på. Men det skulle jag och Louise kolla på i morgon så jag hoppas att jag fattar då för en gångs skull.
Nu sitter jag och försöker sjunga till Richard Marx låt Right Here Waiting men det låter inte så bra. Den låten väcker fina minnen (:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0