hand i hand med skadeglädjen

Mamma och jag sitter och tjuter här hemma, vi har kollat på total black out och fy så kul det är med folk som slår sig!

Bird is the word

Första dagen på jobbet för denna vecka, nu är det bara tre dagar kvar wohoou! Nee, men jag ska vara glad för att jag har ett jobb och jag är ju inte direkt ledsen när lönelappen kommer hem i brevlådan, men det är ju så tråkigt! Visserligen blev det roligare till slutet då jag satt och sjöng till bröllopsmarschen och klippte upp små påsar med olika skruv i. I morgon ska jag i alla fall inte vakna en kvart innan jag ska börja (a). Vaknade 06.14 och var på jobbet 06.27. Det är inte illa ska ni veta av en morgontrött, sönderbränd och förkyld Becca som sovit ungefär 4 timmar under natten. Medalj tack.

-

Vedklyvning på hög nivå nu i två dagar. Jag kan ju bara ge ett råd till de som ska gå på balen och som ska klyva ved innan; gör det inte i sportbh, det blir en jätteful bränna! Nu sitter jag här med kylbalsam och en blöt trasa om axlarna och försöker lugna ner det röda. Får jag inte hudcancer idag så är jag nog immun.
Igårkväll var jag i hagelsrum och fick kläm på valsen, tummen upp (Y) foxtroten gick väl inte riktigt som det var tänkt kanske :)
Nu blir det ännu ett par avsnitt av andra avenyn och sen ska jag spela cod, det var länge sen nu.

^o)

Hahahahahaha malmö modell-någonting ringde nyss och frågade om jag ville komma och ta bilder och sminka mig hos dom gratis, hahahaha sure, här är man visst poppis.

SOL-nevik

Började dagen med att kapa ved och det resulterade i en lång rispa på benet, oerhört snyggt (Y) Sen lite press i solen, och jag har faktiskt fått lite färg, jag som aldrig får det annars. Men så är det ju det där med fräknar också, typiskt. Jag ser ut som en prickekorv -.-


-

Metro igår ..... Aja, kom hem vid 5 typ, vaknade vid 7, tänkte gå upp, orkade inte, somnade om till 12, upp och jobba, och nu sitter jag här. Jag tror att det blir lite filmtittande ikväll. Ensam eller med sällskap vet jag inte, men film ska jag kolla på iaf! De två sista millenniumfilmerna står rätt högt på listan, även toy story 3.

Alla som känner mig hyffsat bra vet att min största kärlek stavas Loka och Ramlösa, och när loka kom ut med deras nya smaker så blev jag inte ledsen precis. Så nu sitter jag här hemma med en flaska loka likes L.A Pineapple Crush och den smakar som piggelin! Jag rekomenderar den starkt. Ett plus i kanten är att plastetiketten är rätt snyggt designad och att bakgrunden är grön.


bulle

Onsdag 20/4:

  • Vattenläcka i ekeberg. Inget vatten mellan 8.00 - 15.00
  • Min dator är inte lagad än
  • Engelska B nationella muntligt. "Detta gick ju inte så bra, men ni klarade ju er i alla fall"
  • Fågelskådning -.-
Dagen är inte slut än och värre lär den väl bli.

Go down

För första gången i år så la jag mig i solstolen, hur tråkigt är det inte att sola på gräsmattan hemma? Meningslöst, men behövligt. Jag är ju vit som en sockerbit! det rimmar, haha :D
Nu är det bäst att jag tar fram kemiboken. Karina sa åt oss att vara väl förberedda tills i morgon så vi kunde fråga hennen om saker till provet på torsdag.
Har Becca läst i boken? Njae ..
Har Becca gjort uppgifterna? Njae ..
Bör Becca gå från datorn? Nja, helst inte.

En treåring i en artonåringskropp

Jag och Lollo hade lite småkul när vi var i linköping :)



Film tagen från Lollo

blue skies and sunshine

Var i vimmerby i torsdags och handlade lite med mamma. Det resulterde i en vårjacka, ett par converse (lila), underkläder och två sjalar. Skokanonen har ett jäkla bra pris på converse. 580 kr är en stor tumme upp :D
Igår blev det film med trevligt sällskap och nu ska jag snart ta cykeln ner till stationen för att hämta bilen. Det är kval i vimmerby som gäller idag och elak som jag är så hoppas jag att vi åker ner i 2:an. Det är ju roligare att ligga i topp i en serie än i botten av en annan.

-

Framtidsdag i vimmerby igår. Oerhört tråkigt. Men jag blev ju tvstjärna tack vare det (Y) Smålandsnytt, oj oj, jag börjar stort.
Idag har Karim varit borta så då hade man en biologilektion till 10.20 och sen började gympan vid 14.00. Härlig håla. Men det blev ju lite gjort under dessa timmar; halva matteläxan, bankinsättning, kort till körkortet och lite till. :)
I morgon är det biologiprov och jag kan ingenting, bra förberett Becca, mycket bra (Y)

-

Bea: Vet du vad jesus sa innan judas förådde honom?
Jag: Det kommer jag inte ihåg, det var så länge sen.

Jag menade ju att det var länge sen jag hade religion i skolan, ååh -.-

-

Jag var lite chaffis i går åt familjen Lennartsson och det gick ju bra. Och tack bekka för att du hängde med till storebro och hämtade bea för annars hade jag nog virrat runt där fortfarande. Jag fattar inte hur man lyckas virra bort sig i ett sånt litet samhälle, jäkla storebro!

en två tre fyr, en två tre fyr, en två tre fyr och en två tre och fyr och snurr

Och så var bälträningen avklarad. Jag och Calle, oj oj oj vad vi är bäst ;d iaf på bugg (Y) Idag blir det mest till att dansa vals med sopkvasten, väldigt trevligt ;) Och jag får ju inte glömma BB ikväll med, tönt som jag är och kollar på det, höhö.
Såg min första fjäril i fredags med. En oerhört bra känsla spred sig i kroppen då, våren är här :)

Dagens lunch

Dagens lunch bestod utav makaroner, köttbullar, broccoli och en grön larv. Väldigt trevligt!
Idag ska jag inte göra ett j*vla piss. Det blir jag och datorn, heeeeeeeeeeeeeela kvällen. Så skönt!


(Y)

Jag har kommit på en jättefiffig grej :D eftersom jag aldrig orkar ta kort med kameran på saker och lägga in på datorn så har jag kommit på att man kan ju ta kort med datorn, så jäkla smart jag ääär!!! :D

Jag är lycklig

JAG HAR  KÖRKOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!! OCH DET KÄNNS FÖRJÄVLA BRA MÅSTE JAG SÄGA, WOHOOOOOUUUUUU!!!!!!!!!!
Kul att mats trodde på mig innan jag satte mig i bilen med han inspektörn. "Du kan ju hämta mig borta på toyota sen när du kommer tillbaka, hej då". Haha härlig gubbe! :D

How I miss yesterday

Vaknar av mobilalarmet vid 07.00 och tänker "HELVETE, är klockan redan halv 9, fan fan fan fan fan" och springer upp till byron, tar på mig det första bästa som visar sig och kutar sedan till toan med sminkväskan. Vid köksbordet sitter bea och kollar på mig som om jag vore dum i huvudet, hade klockan varit halv 9 så hade hon gått till skolan för ungefär 45 minuter sen. Så nu har jag gott om tid på mig här hemma, synd att jag redan är klar för skolan och har inget att göra. Jag får väl ta och sjunga lite till Panic! at the Disco.

Beräkna masshalten kväve i ren anilin. - Gör det själv bokj*vel, jag går och lägger mig!

Bara för att en viss person säger att jag aldrig uppdaterar bloggen så får jag väl ta och göra det två gånger idag.
Jag kan meddela att jag inte har hittat den där förbaskade lappen än så det är väl ett bekräftande på att den är slängd eller borta helt enkelt. Aja, jag ringer CSN i morgon och ser om jag får ut nått vettigt ur dem. Troligtvis inte.
Om en timme är det BB och innan dess ska jag ha gjort klart min kemiläxa, happy time (Y)
Och jag vill även tala om att Panic! at the Discos nya platta är sjukt bra och jag längtar tills i morgon då jag ska agera olydig mot lagboken.
Adjö.


En början på tredje bajsveckan

Jag kan bara tala om att mitt papper som jag behöver för att få ut mina studiebidragspengar är inte där det ska vara, och det är INTE jag som har slängt det. Typiskt.

-

Ja, som sagt så är det inte så mycket uppdaterande här men jag har ingen tid till att skriva, eller ork. Men idag kan jag berätta att michaela fick körkort den 23 mars och grattis till henne. Igår var det bowlingfest och ja, vad ska man säga. Vad är det för klubb jag är medlem i egentligen hahaha :P

RSS 2.0