..

Jag trodde att alla de som stod mig "närmast" i alla fall skulle höra av sig en endaste gång under tiden jag var borta, men tydligen inte. Ni är tydligen upptagna med annat och det är synd, men jag får väl hitta andra som bryr sig. Tänk på vad det ger för signaler, vill ni ha tillit och stöd, vänd er till någon annan.

btw, Kajsa, i Turkiet fanns det magnum double i tre olika smaker för 14 kr ;)

HEMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Sitter hos Bekka och drygar nu. När jag har tid någon dag framöver ska jag redogöra för er hur det gick till att åka till jpkg flygplats och hur det gick till för att åka till Antalya flygplats. Jag kan tala om att vi hade 10 minuter till godo på båda ställerna ..... :P
Just nu har jag ont i öronen och det dånar som bara den. Bara det inte är permanent för då dör jag. I morgon ska jag hänga och stryka tvätt. jippi -.-

Turkıet ınlagg 2

2 dagar kvar ı solen sen kommer jag hem, gud sa skönt!!! Jag ar trött pa den har fördömda kycklıngen dag ın och dag ut som serveras varje kvall ı olıka former, jag ar trött pa denna satans varme, jag ar trött pa huvudvarken, jag ar trött pa skumgummıbrödet och framför allt, alla ungar som gapar hela tıden. Men jag bavar lıte för att flyga, det gör ju sa ont ı öronen. Och jag saknar Frans, mın alskade Frans. Problemet ar bara att nar han val kommer hem fran pensıonatet sa ar han ute och sprınger ı skogen ı tva dagar ı streck sen. :P

Jag kan lova att detta tangentbord kan ga och dö för ınget sıtter dar det ska sıtta. MORRRRRRRRRRRRRRRR!!!

Turkiet :D

Sıtter vıd varldens drygaste dator ı receptıonen. Vadret ar bra och jag har bara brannt mıg pa tuttarna, hahahahah ;) snart spelar danmark och da ar det bast att jag gar har ıfran för de för ett jakla lıv! :P  lıte hemlangtan har jag nu, men snart ar jag hemma. Hej sa lange :)

HEJDÅÅÅÅ

Maha, nu stänger jag av datorn och låter den vila 14 dagar :)
Jag har mobilen med mig om ni vill höra av er.
Adjökens.

Adios och goodbye

Sista sakerna nerpackade och nu ska jag dammsuga rummet en snabbis :P Var och lämnade Frans och Tilda förut och gud så hårig jag var efter att ha brottats med katten hela morgonen. Att det ska vara så svårt att hoppa in i en liten bur! aja, nu är de på pensionatet i alla fall och där ska de vara i 14 dagar. :)


En liten bild på min ursnygga, superfulla resväska och så coooooola jag med brillor ;)


.

Hallå? Finns det någon nu för tiden som lyssnar på barnprogram på radion? Det gjorde jag varken förr eller gör det nu. Knäppigt :S

:D

Millans smssignal



Bekkas smssignal



Dannes smssignal



Pappas struntar vi i :)

Godemorgen

God morgon alla glada. Vaknade av att Millan skickade sms och det gillas, dels för att någon vill mig något och dels för att jag har en superbra sms signal för henne :D Jag har även egengjorde signaler för Bekka, Danne och pappa :P mycket skoj. Kommer upp senare då jag orkar :) för nu ska jag äta frukost.
Adjökens

:)

Nu har jag nästan packart färdigt ( Oh my?! ) och mamma har inte gjort någonting ;D Problemet är hur jag nu ska få igen min väska. Jag håller nästan med Danne, vi tjejer tar med oss alldeles för mycket kläder. Illa.

Logitech

Fick hem en ny webcam igår. Riktigt bra! 4 mpx och ja, den är super :)
Så nu kanske jag kan videoblogga lite mer, om jag får igång ljudet ;)
Enda kruxet med den är att datorn påstår att den har hittat en ny maskinvara varenda gång man startar datorn och att installationsrutan kommer upp, men det är ju bara att trycka bort :)


MÅNDAG 14 JUNI 2010 - 2 DAYS LEFT

Nu har vi haft sommarlov i 4 dagar och det har fortfarande inte sjunkit in. Kan det vara för det tråkiga vädret? Mycket troligt. På onsdag flyr jag från "stan" och åker till turkiet. Guuuuud så skönt!!! Men frågan är, ska jag ta med mig mobilen eller inte? Behöver jag den? Kommer någon att höra av sig? Detta är värt att tänka på.
Bäst att börja packa snart med, men vad ska jag ha med mig?! Även fast jag åker varje år så vet jag inte vad jag ska ha med mig hah :P Men en bikini vora bra.

btw. Fick en liten killkusin för någon dag sen :)

<3

Tio veckor, sen kör vi på igen. Jag saknar redan tanken på alla dumma kommentarer från Henning, alla smarta idéer från Lollo, allt smaskande från Kajsa och alla skratt om ingenting från Samuel och Hampus.
Första dagen trodde jag att jag hade fastnat i en värdelös, jätte skum, failklass men gud så fel jag hade. Vad hade jag gjort utan alla er?!


LÖRDAG 12 JUNI 2010 - KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN

Åååh, jag har fått något hot på min dator och jag mitt invalida, oteckniska pucko har ingen aning om hur jag får bort skiten!!!!

Var förövrigt ute i vena idag och hälsade på Keno Kenneth Ken Kevin Katten Hajen Nilsson. Så himla söt :) Men att gå ut och gå i koppel är inte en favorit. Så idag har jag hälsat på tre bebisar; Elins bebis vars namn just nu är väääldigt långt, Carins bebis Smilla typ 2 veckor eller något mindre och så Sandras bebis, den svarta polon i garaget ;) Kul jul. Körde hem med, jag som troligtvis föddes till fel kön eftersom jag är den enda tjejen på jorden som inte kan göra två saker samtidigt, och jag kom inte riktigt iväg först men sen så. Och samma gamla visa, pappa säger till när jag ska svänga upp på garageuppfarten, mina öron måste kopplas till hjärnan som kopplar sig vidare till fötTerna som kopplar sig vidare till händerna och sen svänger jag, så jag svänger jämt försent :)
Då vet ni det.
Adjö!

FREDAG 11 JUNI 2010 - STUDENT

Hultsfreds studenters dag. Grattis till alla er. Lite synd att vädret är som det är.
Robin fick en liten blomma av mig, och jag fick en av honom haha. Så gullig han är :) Bättre vän finns inte.
Jag är lite besviken på allt idag faktiskt.

På vädret
På planerna
På vännerna
På han
På henne
På mig


Verkligen på mig själv. Jag hade chansen att vara trevlig och hälsa, men istället så beter jag mig som en sten, lika kall, hård och känslolös. Om Du läser det här så vill jag bara säga hej. Förlåt för mitt kalla jag, men du verkar inte bry dig i alla fall.

btw; Lollo, jag såg Emil idag, maha ;)

TORsdag 10 juni 2010 - The last day

Sista dagen på läsår 1. Känns bra, men att se Lovisa gråta framme vid katedern då Hasse säger att hon har varit en av hans bästa klasskolegor, då kan man inte hålla tårarna inne längre. Jag har tydligen blivit blödig det här året, mesigt :S
Avslutningen i hagadal har både sin ris och ros.
Ros; Alla får framföra ett nummer om man vill.
Det är det allra sista innan ett långt lov.
Alla i skolan sitter samlade och har allsång, mysigt

Ris; Vissa som verkligen inte kan sjunga får uppträda i alla fall.
Rektorerna tror att de är jätteroliga med deras konstiga tal.
Det är ingen som sjunger på allsångerna.

Var tvungen att fara till tandläkaren efter med. Har en konstig "knöl" i tandköttet. Det är tydligen en visdomstand!!! Buäääh!!
Jag har börjat att sjunka allt lägre och lägre nu för tiden. Jag umgås näst intill bara med bf elever. Illa ;D

At home

Hemma efter ett härligt, roligt, svettigt zumbapass. Alltså, jag måste rekommendera det till alla i världen, det är så himla kul!!! Och det är inte bara tjejer som kan köra zumba, det finns ett par av det andra könet med. Just nu känner jag lite ångest för att jag ska åka om en vecka, jag kommer missa minst 2 pass :'( Men jag får väl stå på stranden och skaka rumpa tillsammans med turkarna :D Det finns alltid någon som gillar det ;)
När man står där bak och kollar på ledarna så tycker man att man är skitdålig och inte kan vifta på höfterna lika mycket som dem, men Bea sa att jag var skitduktig rakt ut och det bästa med henne är att hon säger vad hon tycker. Fattar ni?! Jag kan skaka rumpa som chilienarna!!! Och det är inte dåligt vill jag lova ;)
Just ask, I can show you ;)


-.-

Gaah, blir galen!!!

btw, måste panta snart.


ONSDAG 9 JUNI 2010 - DAN FÖRE "DOPPAREDAGEN" :D

Hada lite omvänd dag idag. Började med kemi och fika, snälla rara Karina (A) och betygsamtal. Ligger bra till och hon sa att jag var smart, riktigt smart ;D I fysiken hade jag just nu VG och jag är väldigt förvånad, räknade med ett svagt G men det ska jag väl inte lipa för kanske ;) Matteprovet gick väl, jaa jag vet inte, duger väl. Nu ska jag fara hem från Bekka för att äta pappas special ( Pommes och korv, allt på plåten ) och sen när mamma och Bea kommer hem från Kalmar så blir det ZUMBAAA ;D skaka rumpa, sean banan skulle få en inbjudan ;)

Apple Shampoo

Hängde med Bekka ner till centrum efter skolan för att hålla Malin sällskap tills bussen kom, och vänta på Jonatan efter hans klippning (var tvungen att se så han inte rakade av sig allt, man vet aldrig). Sen dammsugade jag rummet (Oh my) och nu måste jag bara slå upp matteboken, men det är så himla tråkigt!!! Men om jag inte gör det snart så lär min andra mamma (Bekka) slå ihjäl mig ;D

:@

Du skulle bara våga!!! Jag ska göra allt i min makt för att du ska misslyckas ditt äckel!

-

Jag måste plugga matte. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!

TISDAG 8 JUNI 2010 - SKOLAN

Har just ätit någon lustig omelett med potatis och grejer på på spanskan. Helt ok, lite smaklös kanske. Och så har vi druckit typ bål med frukt och grejer. Rätt gott (: Det var den sista spanska lektionen in my life hoppas jag :D
Ikväll blir det att plugga andragradsekvationer, kan behövas med tanke på provet i morgon. Prov näst sista dagen på läsåret. Gutt.

:O

Kollade graven, låg ett kort där.
"Jag saknar dig, mormor"
Hallå?! Du var inte ens född eller tillochmed påtänkt när hon gick bort!
Bra där klubbhuvve'!

SÖNDAG 6 JUNI 2010 - NATIONALDAG

Gårdagen spenderades med Bekka på lite olika vis. Först nörda Eva & Adam till typ 10? Sen gå ner till Parken med Krille och Jonatan för att efter några kramar hit och dit från olika personer gå vidare till Julian där vi stannade till typ 03.50. Jag kan ju inte påstå att det var skitkul, men underhållande, jaa :P

Idag är det sveriges nationaldag och jaha?! Brukar vi verkligen fira den på nått speciellt sätt? Inte jag i alla fall, men jag ska säga grattis till sverige och till Lena och L-G som har bröllopsdag idag (:

FREDAG 4 JUNI 2010 - GRILL

Hängde med Elin in till vimmerby idag för att köpa grejer till deras nya hund Kissen :D  Eller Keno heter den egentligen men det är så fjantigt så jag och Michaela har döpt om den (: Efter det bar det av till vena lekpark för att grilla lite med 25 % av venas invånare ;)
Under tiden som vi satt och väntade på Lena när hon handlade spelades Salem al Fakirs låt Keep on Walking på radion och L-G, lilla L-G.
L-G; Åååååh, nu spelar dom den där låten igen. Vad hetar han nu igen? Ja jusste! Salim Fakey!
Lite skoj hahaha ;D

Åhåå, kära Lovisa, vi kommer sakna dig så. Att lipa för att en lärare ska sluta undervisa en är kanske rätt så onormalt men Lovisa, Ååååh. Du slår alla och resten kan ta sig där bak. :'(


Dear John

Gaaah, jag måste se Dear John, jag måste bara. Den har premiär om 4 timmar och 40 minuter och jag kan inte ens sluta titta på trailern. åååh så bra den verkar. Jag döör.
Det är ju inget minus att Channing Tatum spelar John heller ;) Rysningar till tusen!




TORSDAG 3 JUNI 2010 - TADAAM

Ringde en sån där undersökningsbrud nyss: Ja, jag skulle vilja prata med den som senast fyllde år och som är över sextooon.
Vilken attityd kärringen hade. Säkert stockholmare.

Fick reda på lite slutbetyg idag:
VG i spanska, Woooohoooouuu!!! Överlycklig :D
G i Engelska A, Skjut mig. Nu är jag det där svarta fåret igen.


ONSDAG 2 JUNI 2010 - O^2

Spanska prov idag, gick väl ok. Aracely klagade iaf inte när jag lämnade in det.
Jag fattade fysiken för en gångs skull. YES!!!
Kemiprovet gick rätt bra. Tror jag.
Fick tillbaka mattenationella och är halvnöjd.
Inget plugg i kväll. YES YES!!
Det ljusnade bakom många gardiner idag, vissa mindre bra upplysningar.


-

Det är första gången som jag känner mig dålig, utanför, underlägsen.
Mitt självfortroende is out of order.

-

Dagen började bra, blev bättre, blev jättebra, blev super.
Kvällen började super, blev jättebra, blev skit.

Jag är trött på det här, jag blir nuna!

RSS 2.0