ONSDAG 31 MARS 2010 - MATTEPROV

Jahopp, idag vad det matteprov och det gick väl bättre än vad jag förväntade mig i alla fall. Det är ju positivt, men så visar det väl sig att jag inte har fattat ett piss och har noll koll på allt sen när vi får tillbaka proven ..
Idag har jag inte mått så himla prima kanske, men jag ska gå i morgon i alla fall och så får jag väl gå hem om jag inte orkar mer.. Vi får se hur det blir. Nu är det i alla fall mat ( spaghetti och köttfärssås :) ) sen ska jag lägga mig i sängen, sätta på Troja och bara gosa ner mig i mitt varma duntäcke (:

TISDAG 30 MARS 2010 - ?

Känner att jag håller på att bli sjuk. Inte kul nu när det snart är påsklov och allt, fast då har jag i alla fall tid att vila.
Psykologiprov i går som gick rätt så bra tror jag och i morgon är det matteprov som jag inte alls är förberedd till även om jag har pluggat inför det. Hoppas att det går bra. Hatar lutningskoeficienter eller vad det heter.

Dagent "skämt"; Alla barnen förstod skämtet förutom Kristin, för hon är från Norge. ;)

SÖNDAG 28 MARS 2010 - ROPIDOPIDOOU

Vaknade vid 7 i morse, helt onödigt.. Jag vaknar jämt tidigt efter en sen natt/kväll :/ :p Började i alla fall dagen med en bra film, Wanted, som man kan se typ 1000 gånger i sträck utan att tröttna (:
Igår var det derby och vi stod emot en aning denna gång så det blev oavgjort i alla fall. Det är alltid ett + ;)
På kvällen sen var det fest hos Elin i norrhult, det var väl kul ... :P

FREDAG 26 MARS 2010 - Hmm :)

Hörde i skolan att det bara är 7 fredagar kvar tills det är sommarlov, hur skönt är inte det?!?! Snart slipper jag spanskan, shoohooooou! :D Fick även reda på att jag bara hade VG- på argumentationen, och det suger!! :( Om jag ska vara ärlig så sänkte det min dag betydligt ..
Men ett + idag är att det har varit supervarmt och våren är äntligen här på riktigt nu (:

Igår var det träning och det gick faktiskt bra, det verkar gå uppåt. ÄNTLIGEN!!! I morgon får vi se hur det går igen då det är derby än en gång. Har ju nästan lovat Robin att komma och kolla då A-laget spelar med så jag får väl gå upp tidigt då -.-

~♥~ Bara genom din vänliga blick, stjärnorna lyser för mig inatt ~♥~


ONSDAG 24 MARS 2010 - :/

Har fått hem fraktsedeln eller den till att skicka min mobil på lagning så nu blir det stenålderstelefon i några veckor :/ De säger säkert bara att den är fuktskadad bara för att de inte orkar göra nått åt det, men säger de det så ljuger de, för jag tror inte att en telefon kan spricka på grund av fukt? Men men, det är lika bra att skicka iväg den ifall de kan göra något åt saken. Annars så får jag väl köpa en ny eller ha den ett tag till tills den rasar ihop helt.
Idag har vi haft labb :D Det är så mycket roligare än vanlig lektion + att det går mycket fortare, och det gillas när det är onsdag med långdragna lektioner. Och louise hade ju glömt sina nycklar idag så vi fick tröka in sakerna i mitt skåp, och det är trångt med bara en jacka och en väska men det gick bra tillslut (:

För övrigt dessa dagar så har det varit bra. Blev rätt duktigt grillad igår av Emil och Matte på debatten, men vad gör det? jag kan ta ett bakslag, även om det är svårarenär det är från Emil .. :p Och det har kommit fram att vissa personer inte har någon gräns på hur gammal en person bör vara innan man börjar prata om snusk till henne. Jag håller med dig Bea, men han har inte bara mindre hästar i stallet, de springer även åt fel håll!

Nu ska jag träna lite på engelskan sen ut och springa. -.-

LÖRDAG 20 MARS 2010 - KALAS

Jag slapp göra tårta igår, mamma gjorde den istället så jag kunde gå ut och roa mig med Millan (: Det var mycket länge sen jag var hos henne. Jullovet var sist tror jag..
Idag skulle jag ju egentligen åkt och kollat på när A-laget spelade mot o-hamn och vimmerby men så kom jag på att det var kalas ... Attans bananer! Men kalaset idag var väl trevligt ändå. De över 30 + satt och pratade skvaller, Bea, Marcus och Fillan satt vid datorn och Elis lekte med bilar och klappade katten.
Jag fick lite fina presenter med. En mascara av Camilla och Kalle, man kan aldrig få för många (: ett kilo godis av farmor och farfar, en jättefin krukväxt som jag ville ha :D + 500 kronor och sedan skulle jag få något mer sa de.. Av Lotta fick jag ett par örhängen och en supergullig spargris :D ett + var att den var grön :)

I morgon är det match mot Gamleby borta och sen vid 14.00 är det hemma match mot hulingen. KROSSAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Nu ska jag se på Millenium. (:

FREDAG 19 MARS 2010 - ?

Sitter just nu här och lyssnar på min kära simple plan spelningslista. Love till dom <3 Ska snart ta och byta öronhängen i mina nya hål. Shit, första gången och det kommer göra så himlans ont!!!
Michaela skulle ha "kalas" idag och hade tydligen bjudit halva hultsfredskommuns tjejer så jag skippar det. Inte så sugen på en massa tjatter ikväll. + att de skulle vidare till målilla senare, dit jag inte ska med så lite onödigt att åka till vena i någon timma bara. Lika bra att sitta hemma och prata med Danne ;)

Ikväll är det national treasure 2 på 5:an, me like :D Det var väldigt länge sen jag såg den (: Borde kanske städa lite med, i morgon är det nämligen kalas för mig (: Så två av mina mostrar kommer och så min farmor och farfar (: Jag hoppas att jag får en fin liten krukväxt som finar till mitt rum lite. Är så trött på pengaträdet och mina andra kaktusar som aldrig blommar.

Nu ska jag baka tårta och efter det så ska jag byta örhängen, buhuuu!!

¡Adios!


TORSDAG 18 MARS 2010 - HEMMA IGEN

Hemma igen efter en mycket rolig semester i Branäs :D Jag är lite öm i rumpan men det hör till ;) Emil och Mimmi har inte varit tysta en endaste gång under denna resa så det är rätt skönt att vara hemma igen där det är lite tyst (:
Roligast under denna resa var nog att åka skicross, sista åket utan pjäxor bakom Elin och att jag lyckades få träningsverk i halsen haha :D

Nu ska jag översätta mitt filmmanus till spanska, kul! -.-

LÖRDAG 13 MARS 2010 - FINAAAAL!!!

Ikväll är det final i melodifestivalen, yeaaayy :D Kanske lite tråkig lördagkväll, men det är något som måste ses. Hela bowlinglaget ska på fest på Ronja ikväll för att "insupa" laget som de sa, men det har de väl lyckats med mycket tidigare tycker jag. Jag ska inte vara med i alla fall på grund av många saker ... 
Idag har jag packat det sista till resan och fixat lite med min mp3. Jag är nästan lite nervös, haha :P För övrigt så har jag haft mycket dötid idag även att jag har bakat, kollat på film, packat och massa mer. Men så är det väl när man vaknar vid 6 och inte kan somna om?
Jag kollade på Green Street Hooligans 2 i morse, och shit! den är bra, riktigt bra!
Nu ska jag leta efter min mobil laddare för den har försvunnit, sen ska jga titta på Lejonkungen ;) Kanske hinner spela lite emellan ;)

FREDAG 12 MARS 2010 - VIMMERBY

Idag har jag och Elin varit i vimmerby och handlat present till Michaela. Mkt trevligt (:
För övrigt så har jag varit i skolan, och det märks att Kajsa och Kristin var hemma från skolan idag (sjuka). Det har varit tystare, lugnare och Emil har utsatt mig för en del skit. -.- Kom tillbaka så snart som möjligt!!! Jag har även även suttit och tryckt i mig hela vitpepparkorn för kristin är magsjuk och jag vill INTE bli sjuk nu tills vi ska åka!

Nu ska jag spela Robot Unicorn Attack!! Yeeeaaaaah ;)
   


ONSDAG 10 MARS 2010 - BAAAAH!!!

Kemiprov idag. Jag tror att det gick rätt bra.. Fast sista frågan gillade inte jag. Apa på den!
Idag på spanskan så frågar Aracely varför jag inte ska gå steg 4 sen nästa år. Haha, trodde hon det själv eller? Jag suger ju, och jag bävar för att gå på lektionerna. Jag har till och med räknat ner hur många lektioner det är kvar tills jag slipper skiten ;D och det är högst 33 kvar. Det betyder att det är 33 lektioner*50 min = 1650 min = 27 h och 30 min dötid. Men det går snart hoppas jag. Hon bad mig även att skriva en dagbok på spanska under tiden som jag är i Branäs. Men hallå, tjena? Tror hon att jag är proffs eller? Jag är inte borta från skolan för att skriva dagbok halva dagen, jag är borta för att åka skidor och inte tänka på skolan ett dugg! Baaah!!!
Jag ska även läsa fysik och matte under den tiden, och så har jag engelskaprov veckan efter med, kul för mig! Kul för Elin som ska stå ut med all hjälp jag lär behöva. Eller matten, fysiken och engelskan är lugnt, men spanskan ……
Nehej, nu ska jag inte sitta och klaga mer, nu ska jag skriva lite på mitt filmmanus till spanskan ( ännu mer jobb ) och sen ska jag ta en paus och kolla på andra avenyn. Adios!


TISDAG 9 MARS 2010 - ?

Kristin frågade mig igår vilken smak jag hade på killar och jag har inte kunnat sluta tänka på det. Jag har ingen aning!!!
Blondt (stavning?) är alltid fint, men på något sätt känns mörkhåriga killar lite mer macho ..
Och blåa vänliga ögon kan ingen stå emot. Men jag har ingen aning om vad jag själv tycker om, det suger!
Fast jag säger väl som alla andra som inte ser ut som supermodeller, det är insidan som räknas.

Jag sitter nu här och tittar upp mot stjärnorna genom mitt sovrumsfönster. Stjärnan där min mormor vilar blinkar mot mig, och ibland börjar jag undra om det faktiskt är så att våra själar åker upp till himlen när vi dör? Om det är så, så sitter min mormor och morfar hand i hand på den blinkande stjärnan tillsammans med alla mina andra nära och kära som har försvunnit från jorden och vakar över mig. Måste komma ihåg att säga godnatt till stjärnan ifall det skulle vara sant.
Jag hoppas att det är sant (:

På svenskan idag delades vi in i par för att kunna skriva upp argument till fredagens debatter. Matte och Emil, ni är såååå körda. (6)

Nästa stopp - Kemiboken. Prov to mööra -.-


MÅNDAG 8 MARS 2010 - DRÄNKT!

Vattenpolo på gympan idag. Grymt kul men jag svalde nog 10^27 liter vatten på cupen. Mitt lag förlorade stort, haha :P Jag hade chansen att göra det sista målet med ivägen stod ju Emil så jag kom inte redigt fram till målet ...
Jag hade världens söligaste lagmedlemmar. Medans jag kämpade under vattnet för att behålla bollen mot Emil så fessimmar mina lagkamrater fram till mig. Va fan, ett lagspel går inte ut på att alla förutom en står på samma ställe. Aja, det var kul ändå! :D
     Jag satt och tänkte på vägen hem från skolan idag. Finns det dubbdäck till cyklar? Kan man inte trycka i häftstift från insidan av däcket för att få mer fäste i isen som ligger i ett lager på 5 cm på vägarna? Varför kan inte kommunen vara lite smarta för en gångs skull och sanda på sidorna av vägen och inte bara en liten rand i mitten där ingen kör? 
     Solen står just nu mitt på himlen, inte mitt på kanske men det är inga feta moln som är i vägen i alla fall, och steker all förbaskad snö som ligger överallt. Åh vad jag önskar att all snö vore borta nu. JAG VILL HA SOMMAR!! 
     Jag sitter och småskrattar lite för mig själv, hur kunde Samuel få för sig att jag var tillsammans med Johan? hahaha kul ;D

Rawr på dessa färger <3



VILL HA VILL HA VILL HAVILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA


Bilder tagna från eleven.se

7 Mars 2010 - Klockan 19.

Nu när kristin har skrivit en liten kommentar till mitt förra inlägg som skrevs för ljusår sen, så kanske jag kan börja försöka komma ihåg att skriva lite någon gång sådär.

Igår var det min födelsedag, grattis till mig. - Tack så mycket!
Jag fick en mascara av min lilla syster, och en tavla som hon hade broderat. Mkt fin (: Och så fick jag pengar till Branäs av min mamma och pappa. Tack ska ni ha för det (: Och tack till alla ni som har skrivit något eller några ord i min logg på facebook eller på mobilen. Inte varje dag man hör av så många vänner på så kort stund. Väldigt trevligt (:
I fredags i skolan på svenska så sjöng klassen för mig och jag, rent ut sagt, HATAR när folk gör det. Visst, det är alltid kul att stå i "centrum" och jag tror att jag strävar lite efter att göra det hela tiden, men inte när det gäller såna här grejer. Födelsedagar, julafton, midsommar och alla hjärtans dag är överskattade dagar som man egentligen inte behöver lägga så stor energi över. Ett grattis eller ett god jul är allt jag behöver.

Idag fyller i alla fall Robin år så grattis till han :) 19 år, fyfan. Gammal gubbe snart ;)

Idag har jag varit på breddtunering i Vimmerby och det gick väl bra. Bea spelade väl inte så himla bra men vad gör det, vimmerby vinner ju alltid ändå. Helt onödigt att ha den här tuneringen, HFK pumpar bara in en massa pengar till VIF i onödan. Jag tror inte att HFK har vunnit en enda gång ... SÄMST!!! 

När jag gjorde fysikläxan nyss blev jag nästan besviken då jag skrev klart den sista uppgiften. Detta är ju kul just nu! Äntligen förstår jag!!! :D

Nu ska jag titta på min femte film för denna helg. Spiderman 3.


RSS 2.0