Gone

I morgon är det ett nytt år och det hurrar vi för, för ju förr det blir ett nytt år, desto fortare slutar vi skolan :D Egentligen borde jag gå och göra mig i ordning eftersom jag ska till Elin och äta lite mat vid halv 6, men jag orkar inte!!! Och stackars Michaela som är sjuk idag :( Men jag ska försöka och festa för henne med :)
Nehe, nu ska jag ta mig i kragen och lyfta på baken. Gott nytt år på er allesammans och så ses vi är 2011 (Y)

You know

Guldjakten igår, och gissa vad; just nu ligger jag etta på 1566 i min klass (Y) Hoppas det räcker tills starterna är slut för då är jag 5 000 kronor rikare :D Eller de pengarna lär jag bli av med rätt fort, ett ps3 står på listan.
Idag har jag hjälpt till på pappas jobb så när lönelappen kommer blir jag lycklig. Sen åkte jag och sålde bingolotter som inte gick fullt så bra som jag hoppats. I morgon är det jag som öppnar med så klockan 10 i morgon hittar nu mig i gallerian -.-

i brist på annat

Hihi, något menisngslöst men ändå kul att fördriva tiden med: Hemmagjorda julkalendrar (Y)

:D

Hahaha oj oj oj vad jag misstolkar. Bara för att jag är ledig från skolan behöver inte det betyda att jag lagt misstolkningen på hyllan för stunden. Gud så kul, hihihiii (Y)

Pengatryt?

Kalmar med Michaela idag. Mycket trevligt och jag tror nog att halva hultsfred var där idag, men det är bara kul att se kända ansikten. Det blev lite fina saker i alla fall och nu är min plånbok en aning lättare. Tusan bara att jag inte fick rea på en tröja som det skulle vara rea på, men det fixar vi efter nyår då jag åker dit igen med mamma. Får skälla lite på dom, ajja bajja. Fixade i alla fall en nyårsklänning (Y)
Ikväll blir det till att underhålla Danne eftersom han, den stöveln, är i ullared och shoppar loss utan mig. Blä!
Nu blir det film. Adjö



Happy

Det blev en trevlig julafton med lite julklappsspel och julmat. Tänkte jag skulle härma KG och lägga ut lite bilder på mina fina julklappar :)


Broderingstavla.                                       Zumba DVD

32" LED TV :)

.

Rummet är städat, sängen är bäddad (första gången på 3 månader typ ;D ), julgranen är uppe, klapparna är inslagna, jag är nyduschad. Snart kommer farmor och farfar och då blir det mat. Så gott för jag är jättehungrig!
Aja, egentligen ville jag bara säga grattis till Anders som fyller år idag, stackars han egentligen, och så god jul till alla er andra :)

Sun

Diskuterar resa med hela tjej gänget. Ser inte så ljust ut, men michaela och jag är klara. Det kanske nästan blir bättre om vi bara är några som åker första gången i alla fall. Får se hur det blir, men skulle vara kul om vi var ett par stycken extra. Får se hur det blir ..

Fly me to the moon

Trevlig kväll med tjejerna igår. Julmat och julklappsspel. Kom hem med ett par fina julklappar så som läppglans, nagellack, armband, lite godis, örhängen, en sån där sovgrej man har över ögonen och ett "special finger" som Becka nästan tvingade mig att ta då det var inslaget. Herre gud. Det ligger nu inne i kassaskåpet, oöppnat, och där lär det ligga ett bra tag till. Tror jag, hahahhaha ;D
Becka, bara så du vet så är det fritt fram att låna (Y)


secrets

Kollade just på fighting. Oj oj, den var bra. Och Channing Tatum, jag kan inte sluta tjata om honom, han är värd måååååååååånga oj oj oj oj oj.
Gud, ta mig till Channing,
Amen

I need another story

Volleybolldag idag. Spelet var bättre än väntat, osis att vi trillade på mållingen i de flesta matcher bara. Men det var ett skitbra jobb tjejer. (Y) Speciellt tack till Lisa och Vickan som ville vara med oss :)
Nästa år går det bättre.

Follow me down

Nästan jullov nu, härligt :) Imorgon är det bara volleybollspel och på onsdag är det lekdags! :D Inget mer plugg för mig förens första januari (eller andra kanske, beror på tillståndet). Plugg inför slutprovet i Fysik A då (Y) -.-
Köpte de sista julklapparna idag så nu är allt klart, skönt :) Var inne och köpte julklapp till Lollos syrra med och gud, jag saknar redan Ebba (experditens dotter). sjukt, jag gillar ju inte ens barn :S
Måste säga att Jenny la en rätt bra kommentar efter teckenspråket hahahahahahahaha bra där (Y) ;)
Aja, nu blir det till att slå in julklapparna till julklappsspelet och sen blir det julkalender :)
Adjö.


something in your voice

Var ett tag sen nu. Har hunnit med två prov i kemi som gick rätt bra, en julslagning vars spel inte gick så bra men jag kom hem med två priser i alla fall (mest miss på 2 serier och att jag har utveklats massor på så kort tid(personligt pris från smirre)). Då fick jag två chokladkakor och en kristallkrona (?!). Även lite städning hos pappa och hjälpt till i bowlinghallen med guldjakten. (Jädra Jacob som ska klaga hela tiden)
Idag blir det till att kolla på alla avsnitt av julkalendern som jag har missat och så ska jag såklart skriva klart engelska grejen. Typiskt Karim att ge oss en uppgift till sista riktiga skoldagen. -.- Får nog gå ner till willys och köpa ett par loka så jag klarar mig (Y)

morrrrrr

Jag har totalt tappat förtroendet för facebooks "ta reda på" saker.


bLUE BLUE MOON

Lagt till en länk till syrrans "nyöppnade" blogg. Kul att hon har typ 200 besökare och jag har knappt 20 -.- (Y) Men aja, om det är någon som vill läsa så finns hon där nere :P

Love

Har börjat lyssna på gamla idoler och jag förstår verkligen inte varför jag slutade lyssna på panic! at the disco. Just nu spelas my chemical romans, ännu ett superbra band som legas i skuggan ett tag. Nu är de framme och pryder mina högtalare men en viss glans som ingen annan kan uppnå.

Raggar

Snart är det jullov och Becca har inte alls mycket inplanerat. Någon som vill hitta på något kanske? Hör av er i såna fall :)
Färdigpluggad för idag, snart blir det Seven som jag lånat av Madde. Oj oj så spännande :D


Kan inte slut le. Jay, du är så jädra bra!!!

-

Snacka om att jag är opepp idag. Seg och dan, lite smågrinig. Ska nog kolla på ett avsnitt av julkalendern innan idol börjar, då kanske jag blir på bättre humör.
För övrigt tycker jag lite synd om pappa, han får inte vara med på nobelmiddagen i år heller.

Nisse Volvo :@

Datorn är tillbaka, äntligen!!! Knappt att jag överlevde igår eftersom vi har virus i den stationära -.- Men omprogrameringen var inget positivt för mig, msn fungerar inte, vissa webbsidor fungerar inte, vissa bilder går inte att visa över fb och andra hemsidor och det är massa saker som jag vill ladda hem men det går inte för att internet kan inte ansluta till de hemsidorna. Jag är inte glad. Jag ska allt ta ett allvarligt snack med Salim en vacker dag.

Error: overflow

Engelskan är äntligen klar, naturkunskapsprovet är över, nu är det bara lite kvar att göra sen är jag klar för veckan :) skönt.
Nu till dagens problem: vad ska man köpa till sin syster i julklapp? och till sin pappa? ojoj.

Dagens hissa & dissa

HISSA: Kattmat i påse.
Istället för att ha en konservburk som man skär sig på med jämna mellanrum så bara tar man en påse, river av toppen och sen trycker man ut innehållet. Hur smidigt är inte det egentligen? Dessutom så är maten fräch. Tur för Frans :)
DISSA:Lärare på K.
Jag säger inte vilka, men det går att räkna ut. Jag tycker om båda två, den ena lite mer än den andra, men varför ska de ge sådana lustiga uppgifter. Helt onödiga som man inte har någon nytta av i alla fall. Och jag tror att den ena av dem tror att dess ämnen den undervisar i dominerar över alla andras på naturlinjen. Vad ska man med språk till när man kan räkna med derivata?

School this week

Engelskaredovisning       check!
Astronomiredovisning
Engelskauppgift
Naturkunskapsuppgift
Naturkunskapsprov

Mycket att göra som ni ser. Engelskan är hopplös, jag har skrivtorka. Naturkunskapsuppgiften är hopplös, vad fan ska man skriva? Astronomiredovisningen är faktiskt helt okej men naturkunskapsprovet är helt åt fanders. Måste börja plugga, stackars mig.

Please, open your mind.

Edward Cullens egenskap tack


when i saw your face

Vaknade vid 8 och sitter fortfarande i nattlinne. Enda stunden jag varit utanför sängens kanter var under frukosten, så himla skönt. Om en och en halv timme är det zumba som gäller för fulla muggar, men innan det hade jag tänkt skriva klart engelskan men det går otroligt trögt just nu.
Kollade på kommisarie späck förut, så otroligt dålig! usch.
Nu blir det julkalender, engelskan kan ta sig!

we are living in a yellow submarine

Det är då otroligt kul att plugga på en lördag då man kan göra annat, men som Karims favoritelev (sure, dream on) så sitter jag nu här med engelskauppgiften och försöker få fram lite text. Inte mer än 1000 ord, räcker 200?

Dagens hissa och dissa

HISSA: Korta lektioner.
Mitt induviduella val är endast 1 timme lång eftersom vi är så många och då var vi tvugna att dela på klassen. Jag är då i första gruppen och det resulterar i en kortare måndag och en timmes håla på fredagmorgonen. Precis innan timmen är slut brukar jag träffa på syndromet trött och då är den hålan alldeles perfekt för att vila på.
DISSA: Varningar på datorn som kommer upp utan att det hänt något.
Jag verkligen hatar när någonting kommer upp mitt under ett spel där saker går på tid, eller då jag inte vågar sätta på en CD-rom för att datorn skulle få fnatt och skicka ut varningar åt alla möjliga håll. Värst är ändå när man trycker på "ja" på en sån där förfrågning om anslutningsmöjligheter och det kommer en uppföljande ruta där man ska välja på olika alternativ.
Dagens, veckans, månadens, årets, livets, evighetens jävla diss. VARNINGAR :@

Dagens hissa & dissa

HISSA: Istappar.
De är både roliga att slå ner om de är riktigt stora, de är faktiskt väldigt vackra då de hänger från trädgrenar och liknande eller rent av från hustaken. Förr när man var mindre var de även goda att äta hö hö.
DISSA: Släktnamn.
Varför ha konstiga invecklade latinska namn på allt och alla? Det är knappast 1/78 av sveriges befolkning som kan uttala det ändå även om ordet står på ett papper som ligger framför dem. Kan inte allt heta fågel 1, fågel 2, fågel 3 och så vidare. Så mycket enklare att uttala. Fågel 1, Parus caeruleus, fågel 1, Parus caeruleus. Vilket är lättast att uttala? Jusste, fågel 1.

Buuuus :D

Oj oj oj vilken dag. Först åkte jag tidigare till skolan och tillsammans med Lollo slog jag ner alla stoooora istappar i det förseglade rummet. Tack Lovisa för att du öppnade åt oss :)
Bowlingträning som gick bra och ett nästan tack till klämma för att han har såna underbart sköna barn. Jag tror att även jag kan förändras. Barn är inte så farliga som de ser ut ( och låter ).


-

Första december, 24 dagars kvar till julafton, 22 dagar kvar till jullovet, 31 dagar kvar till nyår, en evighet kvar tills jag får som jag vill.
Svar på Bekkas inlägg: Nej, drömmar slår då fan inte in!

RSS 2.0