MÅNDAG 31 MAJ 2010 - SAMMAN FATTA DAGEN

  • Skola
  • Nya lag i brännbollen
  • Färdkostshandling med pappa
  • Årsmöte
  • Plugga Kemi
Jag har kommit på en ny uppfinning, eller en idé till en uppfinning. Myckat bra vett'ni ;)

SÖNDAG 30 MAJ 2010 - LEKTION

Att övningsköra med pappa är som att ha en papegoja bredvid sig. Antingen säger han hela tiden; Bra, bra, bra, bra eller Fel, fel ,fel, fel. Och som vanligt så får man höra; Kör inte så fort, Sakta ner och SVÄNG!!! Hallå, jag svänger ju, men bara för att det går lite för fort för pappas smak så hinner jag faktiskt med att svänga även om han inte tror det ..
Och att köra i 80 på en 90 väg är så himla tråkigt, jag kör hellre i 100 men då blir pappa inte glad. Tänk, om ett år kanske jag har körkort och får köra utan pappa, gud så skönt :D



Vimmerbymarken :O

Var i vimmerby för att handla kläder till pappa idag och när vi kommer dit är det 7 miljoner männsikor för det är tydligen marknad!!! Bra gjort där familjen - Bea. Tur att pappa är en kille för inne på dressman är det alltid lugnt med folk ;) Själv fick jag hem ett par skor som JAG betalade. Så, nu vet alla att jag inte får allt. Tack för det ..
Senare blir det att gå ut med Bekka, träna lite till tisdag? ;)

LÖRDAG 29 MAJ 2010 - ESC

Ikväll är det Eurovision Song Contest och Sverige är inte med. Det är första gången i Sveriges historia som vi inte kom med till finalen och det kan jag förstå. Visst, alla smarta personer som är involverade i tävlingen har sagt att det är svårt motstånd i kvalet och det kan jag hålla med om, men Annas låt är inte ens bra. För det första så måste en hyffsat bra låt vara trallvänlig, för det andra så är det urtråkigt med en lugn, ordinary låt. Men nu ska vi inte hacka och trycka ner Anna bara för att hon inte gick vidare, jag tror inte heller att Salem hade gått vidare, eller kanske, men han hade inte gått långt i finalen. Däremot så skulle Darin kunnat gå långt. Jag är inget fan av honom, definitivt inte, och jag gillar inte låten heller, men det är sådana låtar som går hem hos annat folk.
Slutsats: Svenska folket har värdelös musiksmak. Usch!
Så ikväll ska jag sitta med min godispåse, full med Farmors Gräddkola från Netto som är otroligt färska och supergoda, och heja som tusan på Danmarks bidrag In a moment like this med Chanée och N'Evergreen. En mycket bra låt. Går det inte bra för dem, då ska jag sitta och sura hela veckan tillsammans med Berts låt Är det så här när man är kär när man är liten.
Adjö!

In a moment like this - Chanée och N'Evergreen


Är det så här när man är kär när man är liten - Bert and Herman Hunters


Maha

Gjorde en snygg grej på willys idag. Jag behövde hjälp för att hitta vaniljsåsen eftersom det är så rörigt där nu med all renovering och grejer så jag försöker fråga en utav två golvarbetare som pratar. Typ såhär gick det till;

R; Ursäkta?
G1&G2; Bla bla bla bla
R; URSÄKTA?
G1&G2; Bla bla bla bla
R; URSÄKTA?!
G1&G2; Bla bla bla bla
R; HALLÅ, KAN JAG FÅ FRÅGA NÅGOT ELLER ÄR NI FÖR UPPTAGNA MED ANNAT?!?!?!?!

Jag tror inte att jag är så populär där längre ;)

MOHAHAHAHAHAHA

Gympa mer - Smurfarna


TORSDAG 27 MAJ 2010 - VANDRING

Idag har vi haft vandring med klassen, så himla kul. Fast pain in the ass så ont jag har i fötterna!!! :P Höll på att drutta på ändan en gång med, kunde gått illa där. ;)
Var i vimmerby och handlade en sväng i onsdags för att vi var lediga :D Det har vi NV 08 och NV 07 att tacka för (: Aja, mamma var med in så vi handlade lite kläder och grejer. Så hem fick jag med mig;
  • 2 Bh:ar - Lindex
  • 2 shorts - Lindex
  • 1 shorts (blommiga) - Cubus
  • 2 linnen - Cubus
  • 2 nagellack - Cubus
  • 1 påse polkagrisar - ÖB
  • 2 tennisbollar - Intersport
Nu ska jag försöka att skriva analysen på The Road och träna lite på engelskaprovet till i morgon, men jag kan inte slita blicken ifrån mina naglar. Så himla fint nagellack :D

TISDAG 25 MAJ 2010 - yeah!

Shoohooou, ledig i morgon :D och därför ska jag och mamma in och handla i vimmerby, så trevligt (:
Spanska prov idag, gick rätt bra tror jag .. hoppas det i alla fall. Får jag bara G på provet så får jag G i slutbetyg, får jag högre så får jag VG i slutbetyg så jag hoppas på ett högt nu (: Jag skulle ju haft engelska idag med men det provet slapp jag och några fler för att vi redan hade gjort ett språkprov idag, bra där Kevin att du sa det (:

Haha måste bara tillägga att det finns en riktig pärla ( för att använda Kristins ord ) i lärarkåren. Haha, det slog mig i går morse då han kom och pratade med mig :P Finns nog allt någon som håller med mig där ;)

MÅNDAG 24 MAJ 2010 - (:

Var hos Bekka och spelade Donkey kong idag (: gud så länge sen det var!! :D

Nu till dagens stora fråga (or) ; Vem? Varför? Hur?
FÅR PANIIIIIIIIIIIK!!!

SÖNDAG 23 MAJ 2010 - HELG I HELHET

Jag har brännt mig som satan. Fast bara på överkroppen. Efter mitt linne -.- så nu har jag röda axlar, kokande panna och svidande typ bröst haha :P lyckat.
Lördagen spenderades med Millan fram till halv 8 kanske. Jag behövde lite sällskap. Händer inte så ofta nu längre att jag umgås med någon :(
Idag har jag varit i frödinge och ätit påskmat hahahahaha ;D och så har jag plockat maskrosor och klippt pappa Mohahahaha ;) jag tänker inte tala om hur det gick .... :D



Ja, det gör ont och det blir inte bättre av att pappa går runt och petar på det .. -.-

IDIOTER!!!

Vad i helvete tänker rektorerna på gymnasiet med? Att byta runt lärare är nog det värsta som kan hända. Och vi får inte ha Lovisa längre, varken som klassföreståndare eller svenskalärare. Och vi ska ha Karim i både engelska och svenska, kul jul. NOT!!! Skolan kan fan gå och dö!!

BLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅST!

Vid matbordet:
Bea; Hallå, visste ni att Jesus föddes år 0?!
Mamma, Pappa, Jag; ASGAAAAAAAAAAAAAARV HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

ONSDAG 19 MAJ 2010 - -

Idag har det varit labb i skolan (: kul kul. Vi använde en rätt så förnurlig grej på kemin som hjälpte till att blanda vätskorna, rätt coolt ändå :P
Cyklade hem med Ida och Bekka. Skönt med lite sällskap för en gångs skull. Ida kom på en bra sak om min cykel; Problemet är löst. Alltså inte avklarat, utan det är löst.
Haha väldigt smart med tanke på att mitt framhjul sitter löst :P

Just nu lagar mamma ärtsoppa, skjut miiig!!!

-

Jag är usel,misslyckad och värdelös. Är svenska det enda jag kan ?

-

Idag har jag gjort något som jag inte trodde skulle hända, det lär väl inte vara så länge men jag är glad att jag gjorde det ..
Hoppas att du kommer ur det ..

SÖNDAG 16 MAJ 2010 - (:

Igår var det fest med bowlingen och det var superkul. Vi spelade golf på dagen, och jag hade ju aldrig i mitt liv spelat golf innan så vi ska väl inte tala om hur det gick för mig, men för mitt lag gick det bra. Vi vann på 31 poäng på 9 hål och jag fick i bollen en gång ;D Tur att Danne R var med i mitt lag så att jag inte var ensam om att vara dålig :D På kvällen lekte vi lekar och badade badtunna. Inte fel med badvatten i 40° kan jag lova.

Idag ska jag bara lata mig så gott det går. :D

FREDAG 14 MAJ 2010 - KALMAR

Det blev en tripp till Kalmar idag med mamma (: Jag hittade massor och självklart så utnyttjar man mammas plånbok vid de tillfällena ;D
Jag inhandlade;
  • 2 Linnen - Gina tricot
  • 4 t-shirts/toppar - Lindex
  • 1 sjömanströja - Aima
  • 2 tröjor - Second hand
  • 1 klänning - Aima
  • 1 cykelbyxa - Second hand
  • 1 ¾ byxa - Aima
  • 2 Bh:ar - Lindex
  • 1 väska - Lindex
  • 1 resväska, Stig-Helmer stile - Second hand
  • 3 Pierre René miniskuggor - Lindex
  • 3 kartor med örhängen (18 st) - H&M
  • 4 ringar - Glitter
Väldigt nöjd med dagen. I morgon blir det golf med bowlinglaget.
FRÅGA: Kommer jag träffa bollen tro?
SVAR: Nej.

Full frys

Eeedviiin?
EEEEDVIIIIIINNN?!


JAAAAAAAAAAAAAOO!!!

TORSDAG 13 MAJ 2010 - "KALAS"

Idag ska vi fira pappa lite smått med tårta och kroppkakor (: farmor och farfar kommer en sväng med vid 15.00.
Haha det är helt sjukt, jag hittar inte ett piss på willys nu längre så jag måste ha med mig mamma eller pappa varje gång jag ska handla. En karta vore bra om man fick innan man gick in.

btw. Kolla videoklippet nedan. Eller det är en länk för man kan inte se den om man är under 18 på youtube och då fick jag inte tag på den tyvärr, men den visas genom existenz, den är så sorgligt. Stackar hund :'(

http://existenz.se/out.php?id=24196

:S

Jag har haft 9 unika besökare idag eller i går, men herre gud, vilka är alla dom?! :S

ONSDAG 12 MAJ 2010 - KLAAAAAAAAAAAAAAR!!! :D

Jag är äntligen klar med mitt psykologiarbete och det var det tråkigaste jag har gjort på länge. GUD SÅ SKÖÖNT!!!! Kvällen skulle egentligen spenderas framför full frys som jag har lånat av millan men jag orkade inte .. så det blir Age of Empire istället (:

Kan tillägga att jag testade K-brunsgrejen idag som Lollo berättade om för ett tag sen. Funkar det så ska hon få en rejäl, slafsig puss en vacker dag ;)
Nu AGE OF EMPIRE :D :D :D :D :D

TISDAG 11 MAJ 2010 - FRÅN SKOLAN

Grattis pappa som fyller 43 (?) och Tilda fyller också år (:

Vi sitter här och skriver gruppprotokoll om distopi. Skittråkigt. Kollade förut på Dagens tips och det kommer ett filmklipp här nedan. Tack Lollo för att du visade detta för mig, nu har jag något att skratta åt ett tag (:
Ikväll blir det plugg till 1000. Psykologin ska vara inne i morgon, dööööö!!!


SÖNDAG 9 MAJ 2010 - HMM

Pratade med en på msn om att ingen förutom han skrev "hej söt" när han sa hej, 10 sekunder efter skriver en annan "hej snygging" hahaha. Visserligen är det bara på skoj men lite kul var det :P
För övrigt har jag pluggat psykologi nästan hela dagen och haft jättetråkigt. Jag har världens roligaste liv. ( känner ni ironin i varenda ord? )

LÖRDAG 8 MAJ 2010 - ADIOS AMIGOS

Korpcupen i hallen idag. En mycket trevlig dag har det varit idag, även att jag åkte ut i första omgången. Linda spelade jäkligt bra (: Vinnare i spelet var i alla fall Mona som spelade väldigt bra idag, grattis (: Det var ju även sista dagen för Kurre och Erene att ha bowlinghallen, nu tar Pia och Peter över men det ska väl bli bra det med (: Jag kommer att sakna Erene i alla fall. Hon är en mycket bra och lojal vän. Visserligen är hon kanske 25 år äldre än mig, men vadå? Hon är en helt underbar människa. Vill man ha ett rakt, ärligt svar eller råd till något så ring henne, det gör jag i alla fall.
Jag har i alla fall spenderat 10 timmar nere i hallen idag, tur att det finns roligt folk (:

Jag ska avsluta detta inlägg med två välkända textbitar från Winnerbäck. Lite så att de passar in på mig just nu.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt





TORSDAG 6 MAJ 2010 - BAKA BAKA LITEN NEGERBOLL :D

Nu har jag bakat 44 och en halv negerboll till klassen i morgon. Det tog mig 90 minuter haha. Goda blev dom i alla fall, fast det där jäkla kokoset ville inte fastna på dom så jag får väl komma med någon dålig ursäkt om att kokosflingorna inte gillade kaffe eller nått? :P
Nu sitter jag här med min femårsdagbok och räknar kvinliga dagar, kul att vara pillerknaprare under hela turkietresan -.- Jag får även några nysattacker på sisådär 4 - 7 nysar varje gång. Dumma frans!


ONSDAG 5 MAJ 2010 - (:

Tittade just klart på sista avsnittet av andra avenyn. En väldigt bra serie om ni frågar mig, men nu är den slut så vad ska jag göra nu? Jag vet, leta reda på de gamla avsnitten och börja om från början :D Eller jag har fuskat lite och började förra veckan men men ;)
Idag i skolan hade vi en som kom och berättade lite om Jennys hörselskada. Vi fick testa på att lyssna genom en hörapparat och lite, rätt coolt :P Sen hade vi kemiprov idag med, det gick bra tror jag. Kan ju inte gått sämre än fysikprovet i alla fall.
Nu ska jag läsa klart psykologi pappret ( eller boken haha ) och sen ska jag ut och springa. (:

TISDAG 4 MAJ 2010 - -----

Engelska nationella idag, både läs och hör. Det gick väl helt ok iaf ..
Fick tillbaka fysikprovet idag med, det var väl mindre ok. APA!
Nu har jag sittit här och pluggat till kemin och haft Robin som sällskap. Kan behövas en dag som dennna. Jag var nere på gunillas efter skolan i regnet och fixade ny tid för att klippa mig med. Jag klippte mig mig igår egentligen, men det var inte så himla rakt kan jag ju säga .. Nu är jag lite nervös för att det ska bli jättekort när han ska klippa till det..
Jag passar inte i kort.

Meddelande

Dra ur laddaren
ur vägguttaget för
att spara energi!


Hahaha, go for it sony ericsson

SÖNDAG 2 MAJ 2010 - PREMIÄR

I dag har jag permiärätit för iår på den nyskurade altanen. Grekisk pyttipanna. Mumma :D
Jag har även premiärsolat och premiärgått barfota i gräset :D Gud så skönt att sommaren är på väg (:
Sen har jag städat rummet och pluggat, inte lika kul kanske, men det behövdes. Nu ska jag fortsätta att plugga. Sommarlov, skynda på!

LÖRDAG 1 MAJ 2010 - '-.

Började dagen med att åka till polisstationen klockan 10 och sen har jag varit duktig och "hjälpt" mamma och pappa att skura altanen. Jag stod mest och kollade på ;) Hängde med pappa och tvättade bilen sen, men gud så tråkigt det var. Nu ska jag rista täcket så att alla smådjur försvinner från sängen, Frans har nämligen sovit där och i morse plockade jag 10 - 12 fästingar på honom. Krypande. Och jag vill inte sova tillsammans med såna där äckel!!!

RSS 2.0