me against the world

Åååååh, denna dag kan beskrivas med tre ord; Gå och dö!
Skitdag. usch.

ett hjärtligt fördelsedagsgrattis

Sitter och försöker göra rapport nummer 2 i fysik-breddning men mitt kära (-.-) program tracker vill inte fungera som jag vill. MORRRR!!!!
Hasse tha man får hjälpa mig i morgon. Dumma dator. Hatar datorer!

Klockren!

What was I thinking? - I shouldn't be dancing at all

Yeah, check out my hair ;D Jäääätte stooooort :D (syns bättre irl)

 

 


Han satt på taken han var glödkolshet

Hallåååå ?! :O Emma Watson har klippt av sig håret och jag kanske är den enda på jorden som tycker detta, men det ser inte bra ut. Hon var ju så himla söt med sitt lockiga hår. Kolla bara:



We can't back down

Mega matteprov i morgon (Y) eller det är typ bara 5 - 6 frågor men det ligger på 5 timmar så no lunch om man sitter länge.
Idag har jag inte gjort det jag skulle göra, utan jag satte mig framför datorn med en gång som jag kom hem, stängde på fast and the furious och fortsatte på min stickade strumpa ( snart klar med 1 ) ;) Det blev tydligen Asterix på Olympiaden också så nu är det bara 45 minuter kvar ungefär innan jag ska sova och den tiden tänker jag spendera på spela.se. Daily Jigsaw - HÄR KOMMER JAG! :D


I don't feel like dancin'

Satt och googlade på USB-minnen häromdagen. Kolla vad som kom upp:

Världens största swimmingpool!
Den finns i Chile och heter San Alfonso del Mar, den är 1 km lång, 35 m djup på sina ställen och den rymmer 250 000 kubikmeter saltvatten. Den kostade 2 miljarder dollar att bygga och det kostar 4 miljarder dollar att underhålla den varje år. En sån kanske man skulle skaffa sig till trädgården :)






I sew myself together again

Sitter här i  mitt upplysta rum och drar ut på bäddningen. Det är så himla tråkigt att bädda rent i sängen, usch och fy!
Idag har jag varit duktig och dansat zumba med typ 7000 andra, kul jul :D
Och idag är det 161 dagar kvar tills jag är 18, bara så ni vet :)

Show me your colors

Sitter hos Bekka och pratar killar. Inget ovanligt .. :p Kanske är dags att engagera sig i det där igen? :P Synd att jag är så oerfaren. Var inne i vimmerby en sväng med Lotta och Marcus och handlade lite. Det blev en tröja, 4 nagellack, uppfräschning av pennfacket och ett par örhängen. :) Nu ska vi till willys och handla. :)

I pretend like you're not real

Matteprov igår. Riktigt svårt, aj aj.
Nu sitter jag här och bara glor. Skulle egentligen till Bekka men så blev det inte, men vad ska jag hitta på då?
Film?
- Nej, jag vill inte bara sitta och glo ännu mer.
Läsa?
- Nej, det är jobbigt.
Läxor? - Aldrig i livet!
Cod? - Visst. Kör på det.

i fortsättningen kör jag en Lollo/kristin rubrik tror jag :)

Jag tycker att alla ska dömmas lika. Vissa ska inte behöva prestera 7000 gånger mer än vad de andra gör bara för att bli accepterad. Det är fel!

Måste prata med M, jag kanske kan få en andra chans?

Höstluft

Gick hem från bowlingen nyss och tänkte på att hösten luktar så himla gott. En blandning av äpplen och förmultna löv. Fantastiskt.


-

Känns egentligen helt sjukt att jag inte vågar trycka på gilla-knappen på fb bara för att jag vet hur folk skulle reagera. De skulle se mig som en idiot, en person som inte värd ett smack och jag skulle mista den lilla respekt som jag har uppnått. Detta land har egentligen ingen tryckfrihet. Så fort du säger något som inte passar in eller gör något som folk anser fel, då är du ute ur leken och du anses som en ovärdig person. Därför säger eller visar jag inte vad jag tycker och tänker längre.

:|

Vart finns det grabbar som inte fiskar men jagar haj ?

- In your dreams hun'

Oh shit!

Kom just på att det är onsdag i morgon och att engelskan ska vara klar då. JAG HAR JU INTE ENS LÄST IGENOM PAPPRENA!!!!!!!!!!!!! Becca beger sig till skolväskan.
Adjö!

Gud så bra! Haha :D

Jag vill ge ett tips på ett underbart inlägg utav Lollo som från första början kommer från en faktauppsats av en mellanstadieelev om kor.

Lollos blogg

Muy bien! (Y)

Har just kollat på Camp Rock 2: Tha final jam. Mycket bra film ;) Jag kan inte rå för det, men jag älskar deras låtar, haha :D
Nu borde jag först skriva till Louise och säga att hon inte ska ta med körskoleboken till skolan i morgon för jag hade visst missat en film och den hinner jag inte se nu, sen ska jag läsa igenom engelska grejen och sen sova, men först - lyssna sönder ett par låtar från Camp Rock 2:s soundtrack.

Wouldn't change a thing - Demi Lovato & Joe Jonas


Heart and soul - Jonas Brothers


Den sista och den skönaste låten måste se framträdandet till för annars är den tyvärr inte lika bra + att den inte gick att bädda in av någon jätteultramegasuperdum anledning. Men jag tycker att den är jättesöt och jättebra ;)

http://www.youtube.com/watch?v=UILg-PIt_l0&feature=related

Död eller levande

Varje gång innan jag ska sova sjunger jag en liten snappsvisa och så tar jag 15 ml Theracough som smaka apa, men vad gör det, bara jag får luft så är jag nöjd :)


Braaaaaaauuuuuuuuuuuuuum, braaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuummmmm :D

Torsdag och fredag har varit såååååå underhållande, not! Te, halstabletter och en näsa med snytskav (Y) enda roliga var att jag har sett massssssssooooooor med film ;)
I går var det derby och det var en jäkla svår profil som maskinen har lyckats med nu. Den spottar ju ut litervis med olja :S
Idag har jag jobbat lite och så har jag varit ute och kört för första gången i ny bil. Det var annorlunda, men det gick bra. Nästan bättre än innan tror jag .. :)
I kväll blir det till att rensa datorn så man får lite mer är 494 MB ledigt.

btw, Danne är på kreta och jag är avundsjuk :P

Snörvel

Sov 3 timmar inatt, häärligt Becca! Dagen har inte varit den minsta bra, hängig hela jag och i morgon är det skolfoto, kul (Y) Jag ska en gång för alla skriva klart fysikprovets sista del och sen går jag och lägger mig och kollar på Änglar och Demoner.
- Adjö

Suck

Sitter på fysik-breddning och hänger. Hasse har börjat likna Berra, går fort fram.
Jag har blivit förkyld med, kul (Y) Så på skolfotot i år lär det stå en trött, hänging Becca med stor, röd, snorig näsa.
Kul att träna ikväll - NOT!!!

Sovmorgon in my ass!

Igår kväll gick jag och la mig med ett leende på läpparna. Jag hade gjort klart engelskan, svenskan, halva naturkunskapen, matten och jag hade inte pluggat fysik på hela kvällen. Dessutom hade jag sprungit skoljoggen, lärt mig dricka kaffe och jag visste att jag hade sovmorgon idag till 13.10..... ZzZzZz
07.38 vaknar jag utav skitmusik på hög nivå, dunderförkyld, feber och att jag kallsvettades. Snacka om att börja dagen helt fel. Det blev ju inte bättre av att tänka på vad min lillasyster hade gjort med mitt basnagellack och genomskinliga nagellack. Hon har nämligen tappat ut allt nagellack och hällt i nagelacksremover istället. Jag älskar dig Bea! Men det var bara att gå upp, brygga en kopp kaffe, ta en macka och sätta sig vid datorn. Jag hade ungefär 4 ½ timme dötid. Jag bestämde mig för att städa rummet, det behövdes. Det var faktiskt så dammigt så jag nös hela tiden, jag kanske är allergisk mot damm?! :S Stackars mig i såna fall. Nu är rummet rent och fint, blommorna är duschade, garderobsdörrarna är avtorkade, sminkhyllan är avtorkad ut till den minsta millimeter och dosorna ligger uppochner så att jag slipper damma mellan knapparna nästa gång. Du är duktig Rebecca. Nu ska jag borsta tänderna och gå ut med Tilda. Ikväll åker husets sista vhs-spelare ut.
Adjö Hercules och Lejonkungen två, vi ses på datorn.


Jag är nykär, lyssna bara:

Tyler Hilton - Sunset Blvd.




Det som sitter löst är mitt och det som sitter fast skruvar jag loss

Nu är grovsopornas tid inne och då kryllar det av stålhagens invånare här uppe i den lugna, trygga ekeberg. Fine om de tar något som de vill ha bland soporna men de kan väl städa upp efter sig när de har slängt ut all skit bara för att få tag på en liten blå prydnadsfisk som har tappat fenan som ligger unders i högen. Och jag skulle uppskatta ifall de frågade först innan de tog något, för även om de är skräp och ska slängas inom den närmsta tiden så är det inte så kul att andra personer går runt och river i mina ägodelar. Och om det råkar stå 4 cyklar 3 meter ifrån skräphögen INNE på gräsmattan, alltså INNE på husets tomt så har de inte rätt att ta dem också. Jag är så förbannat trött på att man inte kan ha sina saker för sig själv nu längre utan att man måste låsa allt för att få folk att sluta sno saker. Det som är ditt, det är ditt och det som är mitt, det ska du ge fan i!
Gå och dö idiotjävel!
och lämna tillbaka cykeln!

x=(p/2) ±√((p/2)^2-q)

Lördag; Var inne i vimmerby och handlade lite innan jag åkte till bowlinghallen och var moraliskt stöd åt Robin. Det blev två tröjor och två jeans så nu har jag lite nytt att slänga på golvet :) Kvällen spenderades i Molid och det var väldigt länge sen jag var där :P Spöade allihop i både gh och nfs most wanted ;) Lite power :D

Söndag; Bowlingmatch. Apa.

Måndag; L-Ä-X-O-R!

Idag; Träning, bra träning .. ;) ökade både längd och fart i löparrundan hem :) Och jusste, JAG KLARADE FRÅGA 2 :D:D:D:D:D:D

Bläk

Hemprov i fysik (Y) första uppgiften gjord, 7 kvar.

När är det min tur? :(

ZzZzZzZzZzzzzZzz....

Jag är helt slut och jag har gått i skolan i en vecka. Jocke kom fram till mig igår och sa att han hade nog den jobbigaste linjen på Vimmerby gymnasium. Ifall det var sant så skulle jag byta med en gång. En "uppsats" på en sida och läsa några sidor i en bok, aaaow stackare. Jag ska bara göra klart 7 uppgifter i kemin, läsa några sidor i biologin, skriva klart naturkunskapsberättelsen, ha ett fysikprov och göra klar San Francisco uppgifterna i engelskan inom 7 skoldagar! Ska vi snacka ingen fritid, kom till NV09 i Hultsfred. Men jag ska inte klaga, det är allt annat är tråkigt i min kära klass :)
För övrigt idag har jag varit ute och gått med Bekka :) och halvt slagit ihjäl min katt, han rev sönder min tröja. Så nu kan du få denna tröja Kristin, det är ett hål för naveln ;)

RSS 2.0