Look up to the sky

Hemma efter ett par sköna dagar på Öland, men ingen vila här inte, städa på miltronic när pappa kommer hem och sen packa upp väskan som är stor som ett hus. Antar att det blir Bekka senare.
I morgon, måndag, var det sagt att jag skulle vara ledig, men det blev det ju snabbt ändring på. Kassan 10 - 16 i morgon, hälsa på :)


I don’t care what the whisperers say

Just nu har jag mos i hjärnan, siffror flyger runt och alla jäkla plu koder rabblas hela tiden. Konsum är ju näst intill mitt liv just nu. Fusklappen är för tillfället min bästa vän men i morgon är det sista gången för denna vecka och sen ser inte jag den förens på tisdag igen (Y) Just nu borde jag sova eftersom jag börjar vid 07.15 i morgon och jobbar till 18.30, men jag måste packa först, Öland ju :) Dock ser packningen inte så ljus ut.

 

Och just det, Karim borde ha hört mig idag. Det skulle lett till MVG, oj oj.
Dackarnas Hans Andersen hade tagit fler poäng igår om han hade gått till mig istället för annica och köpt sin cornetto, bara så ni vet.

Stå på!

Förta dagen på jobbet börjar om 23 minuter. Jag är sjukt nervös och jag kommer göra allt fel i början, men vad gör det om hundra år när jorden ändå har gått under?

hit and run

'Möte' med bulgarintjejerna sen så jag måste ner och köpa jordgubbar och choklad som jag har fått order om. Men först ska jag dricka mitt kaffe som jag inte kan vara utan, och sen ska jag kolla på finalen av junior masters via Bowlstream.tv och hejja på Robin som för tillfället ligger etta, bra kämpat an så länge.
Nu ska jag sjunga => Stänger på spelningslistan på youtube och stänger in mig på rummet.

I'm thinkin I'm thinkin too

Hittade ett packet adresserat till mig i postlådan. Tankte "vafasen är detta" och blev glatt överraskad när jag såg att det var från gotlands högskola och att det var en köttätande växt som jag hade fått. Jättesöt är den och nu har jag suttit i ungefär en och en halv timme och kollat upp skötseltips. Vatten ska den ha i alla fall, helst regnvatten för den gillar inte kalk, och så ska jag skaffa någon lustig torv som jag ska kolla hos blombacka om den finns. Jag ska göra så gott jag kan för att den inte ska dö, för jag behöver verkligen en hjälpreda som äter upp alla mygg åt mig.


Behind the great ocean's waves

Sommarlov, pytsan. Det känns då inte som det. På måndag börjar jag jobba för fullt och där lär ni hitta mig fram till den 5 augusti, sen äntligen åker jag till Bulgarien.
Fick tillbaka mattenationella idag med lyckliga siffror. Fysikprovet var desto värre. 1 poäng under vg, typiskt.

Remember that we had fun together

Baconspaghetti, kaffe och majsknäcke, tjena vilken frukost. Nu rullar jag fram tror jag. Michaela kommer strax och då far vi in till vimmerby för att checka läget, det blir nog väldigt trevligt, det blir det alltid. Dock har jag massor att göra innan, så varför sitter jag här? Åååh mongo.

'cause i'm a loser

Sådärja, nu kan man se vädret till vänster med om man har lust med det. Kan ju vara bra om man sitter inlåst i ett mörkt rum utan fönster någon dag framöver.

Brännbollsdag i skolan idag, värdelöst. Vi vann en tror jag, typiskt att vi är så dåliga, jag vill ju vinna nått någon gång! aja, nya tröjor fick vi ju i alla fall ..

-

Bra helg, bäst jag sover lite snart. Matten får lösa sig av sig självt.

Jag sa nej, jag är inte gay

Jag tror att jag börjar bli mesig; jag har skickat in ett inköpningsförslag till biblioteket, oj oj

And get backup again

Av någon lustig anledning så sitter jag och kollar på Ronja Rövardotter på wikipedia för att få fram varifrån filmen spelades in, typiskt mig och Bekka att prata om sånt. Jag hittade inte svaret jag sökte efter men jag hittade en kul sak, och det var att de tolv rövarna illustrerades av Ilon Wikland, och dom hade hon ritat av från kunder på systembolaget. Är man skurk bara för att man går dit? Eller det kanske bara är så att de som är stammisar på systemet ser så lömska ut?

 


Grannen är hack i häl, han påstår att jag stjäl från hans äppelträd

Gårdagen bestod utav tv-spel med Bekka och liiiiiiiite fysikplugg. Mer än vad jag förväntade mig i alla fall. Fick hjälpa Bekka lite med naturkunskapen med, och det gjorde jag så gärna för sånt är skoj :) Jag är fortfarande lite småsur för att mina låtar på spotify inte kommer tillbaka, men det får jag väl leva med ett tag till.
I morgon blir det ringentriologin hemma hos bekkas kalla källare, pinsamt att jag inte sett alla dom än, men det fixas i morgon vettni. Bada skulle jag tydligen göra med, fats det är ju inte llika skoj.
Sist ut: kemiprovet gick bajs, värdelöst! Nu väntas lunch och sen fysik till 16.20.

-



Jaa, vissa går ju in för matten. Detta borde Hasse gilla.

Who wants to die alone

Nu börjar jag fundera lite, skulle det inte bara ta en månad innan man får lyssna fem gånger på sina låtar igen på spotify? Eller räknar de en månad från att du lyssnat sista gången? cpsystem. Borde skaffa unlimited eller nått men jag orkar inte.
Nu har jag ordbajsat lite, alltid lika intressant.

All the best DJs are saving the slowest song for last

Långledigt borde man ha oftare, men i morgon är det skola igen och kemiprov. Karina vill säkert ha in labbrapporten med, men den har jag inte skrivit så då får hon bli lite småsur då. Jag är i alla fall sjukt rastlös för tillfället och jag blir lite smått galen för att alla jäkla myggbett dödar mig.
So long ..

-

Inatt drömde jag väldens mest konstiga dröm; jag drömde att jag tog hand om tre små kattungar och att jag hade stängt in dom i bröstet för att de skulle hålla värmen. Så jag gick omkring med 5 cm långa snitt i bröstet så att de skulle få luft. Heeeeeeeeeeeeelskumt.

Birdy

Såhär en solig och fin fredag springer Becca runt med en flugsmällare och en pinsett och jagar insekter till fågelungarna i holken. Frans den busen åt ju upp pappa blåmes i går och de stackars bebisarna där inne i lådan skriker för fullt. Vad i hundan ska jag göra? FågelBo på skolan, jag hoppas du läser detta!

RSS 2.0