-

Tänkte göra en liten dryg uppdatering bara för att visa att jag fortfarande lever.
Metro igår, helt ok. Ganska bra faktiskt :) Jag drack grön öl (Y) ;) Det kändes rätt skumt att komma in på ett ställe där det förr var förbjuden mark för en som mig. :P
Idag har jag städat mitt rum, och det var ganska så behövligt. Titta bara:

Men efter ungefär 2 timmar så började det fixa till sig och se ut som beboeligt igen.


-

Man kan ju tro att jag har dött här hemma eftersom jag knappt varit inne på datorn, och ännu mindre på bloggen, men jag lever fortfarande. Jag känner att jag borde ta tag i mina läxor och allt annat som är skittråkigt, men jag orkar inte. Men jag får väl ta mig i kragen när jag kommer hem från zumban senare, blääääääääääääääää!!!!!!!

Jusste, Eric Saade vann melodifestivalen igår och jag tror att han vann för att han är förbannat snygg, för låten är inte så speciellt bra om man får säga så. Jaja, ännu ett tecken på att det är utsidan som räknas (Y)

yeah!

Wohooou! Alla får åka till Linköping!!!!! HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRLIIIIIIIIIIIIIIIIGT :D

dream away

Haha jag diggar det som står i till vänster; Idag fyller jag 18, grattis till mig (Y)
Denna lördag har varit fantastikt bra.
I går så åkte jag och mamma till kalmar och där hittade jag en jättefin balklänning (lila (A)), och alla dess tillbehör, solen sken, snön smälte, the moniker till final i globen, och på kvällen var det stjärnklart och det finns inget bättre än en stjärnklar himmel, speciellt inte då man vet att man fyller 18 dagen efter. En helt underbart slut på 17 år.

(Y)

Jag har lagt ner det där med "dag 1, dag 2" osv, jobbigt :P
Idag har jag varit otroligt glad; Karina var sjuk så vi hade bara en mattelektion idag som slutade vid 12, jag har gjort klart teorin till körkortet så i morgon ska jag beställa tid till uppkörning och så ska jag köra halkan nästa vecka, jag var hos Gunilla och klippte mig så nu är jag inte råttfärgad längre och jag spelade hyffsat på träningen.
Jag mår bra!

RSS 2.0