FREDAG 30 MARS 2010 - SKOLAN

Sitter på svenskalektionen nu. Sista lektionen för denna vecka. Nåra tal ska läsas upp och så ska vi skriva på krönikan. Kul jul! Regnet typ öser ner och det blir ju skitkul när man ska grilla ikväll. Fast det blir inte så länge som man ska vara där, de andra ska ju åka till vimmerby eller till silverdalen men jag har verkligen ingen lust till att följa med dit. Jag ska åka hem runt 11 och kolla på avatar, världes bästa film!, istället (:

:)

Nu känns det lite bättre. Mamma har en kompis som hade en sån parfym hemma som jag fick köpa. Alltså, kvinnor över 45 är antingen sura som fan eller hur snälla som helst. Eva är hur snäll som helst (:
Jag har börjat skriva på min krönika nu, den handlar om humlor haha :D
Nu ska jag läsa i psykologiboken jag lånade på bibblan så jag får klart det där jäkla arbetet.
Hejsvejs

btw. Pappa är gammal, hahahahahahahha

TORSDAG 29 APRIL 2010 - ÅÅÅÅÅÅÅH :'(

Nu när jag kom hem från skolan så kände jag att det luktade någon gas blandat med min parfym i hfk bagen. Det är nämligen så att korken på parfymflaskan hade åkt av och något i väskan hade legat och tryckt på den så den är helt tom nu och det verkligen stinker parfym i hela väskan. Åh så ledsen jag blir!!! Visst, att bli ledsen över en parfym är inte så normalt kanske men den luktade så himla gott, den var smidig att ha med sig och framför allt så fick jag den av mamma i julklapp. Jag hade beställt den parfymen från oriflame för ett år sen ungefär men då var den slut på lagret så jag fick den aldrig och sen hade mamma fått hem den för att hon hade köpt en sak och jag blev verkligen överlycklig över att jag fick den av henne vid jul, men nu är den slut och jag är verkligen jätteledsen. Ååååååh Jävla skit. Det förstörde min dag totalt. + att jag har kommit på att jag är dum i huvudet. Att jag har låtit mig själv dagdrömma om omöjliga saker. Inte ens Han där uppe skulle kunna fixa det, inte U heller.

Jag hoppas att Lollo har lagt upp det lilla roliga vi hade i skolan idag om Harry Potter och Robin Hood, för jag är inte på humör för att skriva det nu. JÄVLA KORK JÄVEL!!!!!!! :'(



TISDAG 27 APRIL 2010 - (:

Idag har det varit en bra dag.
  • Fick sova till halv 8
  • Håret jävlades inte i morse utan fastnade i knuten som det skulle
  • Spanska nationella gick hyffsat för att vara en hörövning
  • Fysikprovet gick bra
  • Svenskan är inlämnad
  • Robin slog bra och kom tvåa i halligan
  • Jag sprang HELA vägen hem från bowlinghallen, utan paus i sista uppförsbacken

Jag ska snart börja videoblogga, men jag måste göra det innan mina föräldrar eller lillasyster kommer hem, eller i alla fall så de inte hör för det är lite pinsamt :P Kan även upplysa mig själv, och kanske er om det är någon som läser, att jag har lagt upp en liten nedräkning tills skolan slutar, och framför allt när spanskan är över. Aja, den finns under profilbilden i alla fall. (:

-.-

Osten luktar fotsvett, så himla äckligt!

LÖRDAG 24 APRIL 2010 - SÅ OTROLIGT BRA!!!

Först Varta som stannar kvar i ettan, Robin slår 300 och nu har HV tagit guld. Mycket bra dag. Visserligen håller jag inte på hv, men hellre smålänningar än ett gäng stockholmare! Eller ett smålandslag i stället för ett stockholmslag är bättre sagt. Ett stort + till det spännande spelet, men ett rejält minus till publiken som buar åt motståndarna. Det är inte sportsligt ett dugg.
Haha måste bara nämna att Jocke var lite rolig och ringde och frågade ifall han fick låna lite plats på mitt usb för att han skulle förflytta ett spel från en kompis dator till hans egna :P

:S

Shit, vad har jag gett mig in på. Har anmält mig till intresse för att spela innebandy, och jag som inte har någon kondition över huvud taget. Hahah good work.

ONSDAG 21 APRIL 2010 - SNÖ?!

Vaknade i morse och tänkte ta en löparrunda innan skolan, men så kollar man ut och där ligger det ett lager snö överallt! Bara att vända sig om under täcket och somna om.
Men egentligen, är det tack vare den där jäkla vulkanen som det kom snö inatt, eller är det bara så att vädret ville jävlas lite? För det brukar väl ändå så inte snöa i april? Eller det kanske är jag som är ute och cyklar? Aja, tillbaka till svenska pluggandet igen.

btw. denna vecka suger; 2 NP i spanska, 1 NP i engelska, fysikprov (som gick apa), kemiredovisning på engelska och en bokredovisning som ska vara klar på fredag.

;)

En man kommer in i baren högst upp i en skyskrapa, går direkt fram till bardisken och beställer en dubbel vodka utan is. När han svept drinken dunkar han huvudet tre gånger i bardisken, går fram till fönstret och hoppar ut. Ingen reagerar... Efter några minuter smäller bardörren upp igen. Samma man kommer in igen, går fram till bardisken, beställer en dubbel vodka utan is, sveper den och hoppar ut genom fönstret. Fortfarande är det ingen som reagerar... När, ett par minuter senare, samma man kommer in igen genom dörren och går fram till bardisken, är det en av gästerna som sett det hela som går fram till honom och frågar:
- Hur kan du göra det där? Det är ju 80 våningar ner!
- Det är lugnt, svarar mannen. Kan du svepa en dubbel vodka utan is och sedan dunka huvudet i bardisken tre gånger, så fixar du vad som helst!
Gästen vänder sig till bartendern.
- Ge mig en dubbel vodka utan is. Det här måste jag prova!
Han får sin vodka, sveper den och dunkar huvudet i bardisken tre gånger. Sedan går han fram till fönstret och hoppar ut. Då vänder sig bartendern till mannen och säger:
- Du blir väldigt elak när du är på fyllan va, stålmannen...


http://funnythings.blogg.se/

MÅNDAG 19 APRIL 2010 - GRATTIS (:

Grattis mamma (:
Köpte en fin liten blomma i en tekopp för drygt 200kr. Mycket fint. Visserligen gillar jag Blombacka bättre än Nettes blommor, anledning är privat, men det var lättare att åka till centrum än till världens ände och köpa en blomma. Tacksam blev hon i alla fall, nästan lite förvånad (:
Måste bara tala om att när jag skulle duka så slog jag i ögonbrynet i kanten på skåpsluckan och så skulle jag visa mamma hur jag gjorde lite senare, och gjorde samma sak igen ( alltså lika hårt fast det inte var meningen :P ), så nu har jag ont i ögonbrynet. Hard work work!

Hahahaha!

Jag måste bara se Alvin och gänget 2.
Den verkar hur skön som helst :D




Kolla vid 0.53
- glasögon, glasögon. Kastar man boll på en som har glasögon?!

SÖNDAG 18 APRIL 2010 - -.-

Goddag.
Idag vaknade jag med nackspärr och det har inte släppt än.
Klockan är nu 14.47 och jag vill redan gå och lägga mig.
Ville bara säga det.
Adjö.

LÖRDAG 17 APRIL 2010 - KALAS

Började dagen med att umgås med mina kära vänner 3-meters-tentakel-på-huvudet-småkryp och den gigantiska vedhögen utanför fönstret, sen kom Lotta, farmor och farfar och firade mamma med bullens pilsnerkorv. Mumma (: Lotta klippte även pappa för första gången med rakapparat eller sån där. Nästa gång är det min tur att klippa han, haha stackars pappa ;D det lär ju bli hack ända in till svålen ;)
Nu sitter mamma och väntar på att Millenium ska börja och jag håller mig mer än gärna i mitt eget rum och gör något annat för jag gillar INTE de där filmerna. Jag är väl kanske den enda i landet som inte gör det men vad gör det? Jag gillar varken Johan Falk filmerna eller Wallander så det så.

FREDAG 16 APRIL 2010 - UUUÄÄÄÄHHH!!

Kom nyss in från att ha float ved i några timmar. Det finns nog inget som är tråkigare! Och till råga på allt så är det typ 1000 olika sorters kryp i den där gigantiska högen och jag hatar småkryp!!! De som är värst finns det såklart flest av. De är runt 1 meter långa och har typ 3 meter långa tentakler som sticker ut från huvudet. Kanske inte, men nästan och det är vidrigt!
Bea ligger och tittar på Twilight för första gången och tjuter som en gris. Hon ska snart börja kolla på New moon, och där lär hon ju inte tjuta mindre.
Nej, min dag har verkligen inte varit positiv. Ett poäng ifrån MVG på Psykologin, VG+ på svenska talet för att jag tydligen pratade för fort men det fanns de som pratade mycket fortare än mig och fick MVG ändå och jag har beslutsångest.
Ska jag, eller ska jag inte ge fria tyglar? Det är frågan.  


TORSDAG 15 APRIL 2010 - LÖPARBRALLOR

Hemma efter bowlingträning och löparrunda. Bowlingen gick faktiskt alldeles utmärkt. Slog Robin R med 18 käglor och var för en gångs skull över 700, känns mycket bra nu (:
Nu ska jag ta och fixa engelskan sen ska jag gå och mjölka kor o bröstgården ;) Eller vad säger du Louise ? ;)


TISDAG 13 APRIL 2010 - ?

Mamma har idag varit i Ullared och kom nyss hem med en massa saker till mig :D
Löparbyxor, silverschampoo och balsam, blommor, hårspray, godis som jag inte får äta förens skolavslutningen enligt min och Kajsas överskommelse, stift m.m Men framförallt hade hon med sig en av Sveriges godaste räkmackor hem. Muuuuums :D


MÅNDAG 12 APRIL 2010 - :D

Shoooohooooouuuu min mobil är hemma :D :D :D :D :D :D :D

Eller min och min, fick ju en helt ny ;)


MÅNDAG 12 APRIL 2010 - SKOLA

Tillbaka i skolan igen. Rätt så skönt måste jag säga. Just nu sitter jag på svenskastödet för att jag inte vill sitta ute i korridoren ensam när Kajsa och Kristin jobbar med talet och sånt. Men här kommer i alla fall mina spanska filmer slom är sååååå bra ;)

Filmen om mitt sportlov
 


Filmen om min Branäsresa
 

ESPAÑOL

Nu denna vecka när jag går in på min lilla dator så ska jag försöka lägga upp mina "filmer" från spanskan.
De kanske inte är de bästa, men det är sjukt kul att höra sig själv prata på film ;D

SÖNDAG 11 APRIL 2010 - SÅ TRÖTT!

Är helt slutkörd i kroppen, går som om jag skitit på mig eller nått haha :P Mellan 12.30 och 16.20 i går kapade vi ved och idag mellan 11.30 och 18.00 klöv vi ved. Jag är så himlans trött!!!
Igår spelade Underlifvens i bygdegården och jag måste medge att de var bättre än jag trodde. En mycket trevlig kväll och när Lelle är med så kan inget bli tråkigt. Vilken fart det är i den bruden. ;)

Måste säga att det har varit ett skönt lov men att jag längtat lite tillbaka till skolan, inte för att jag är sugen på att plugga igen utan för att det är så tråkigt att vara ensam hela tiden. + att ju fortare lovet går desto fortare får vi sommarlov som leder till att jag snart slipper spanskan ;D

Nu ska jag titta på lejonkungen 2 på min gamla VHS.





Dagens outfit; 
                    Arbetaroverall från Västerviks grävmaskiner AB 
                    Svarta strumpor från mammas garderob


Mohahahaha ;)


TORSDAG 8 APRIL 2010 - :(

Nyss hemkommen från bowlinghallen, eller nyss och nyss, det var väl en halvtimme sen eller nått kanske men ändå! :P Träningen gick väl inte så himla bra. Jag kniper med tummen hela tiden så det cp:ar sig!
Veden är hemma nu med så i morgon bär det av till jobbet vid 12.45 och efter det är det vedklyvning för fulla muggar. Undra om pappa låter mig köra? ;)
Nu ska jag hoppa i duchen sen så ska jag måla naglarna och spela Age of Empire (:

btw. Att vinna på WO är inte att vinna på rent spel.

ONSDAG 7 APRIL 2010 - PLUGGA?

Jag borde verkligen plugga lite. Eller mycket egentligen. Har massor att göra tror jag. Jag ska i alla fall skriva klart svenskatalet och läsa ur spanskaboken idag. Sen får vi se hur det går med resten. Ska ner och träna lite sen med.

Nu när jag har fått Kajsa till att uppdatera hennes blogg så ska vi se om Louise kan få fart på fingrarna med. Det är ju så himlans tråkigt att gå in på en blogg och mötas med samma gamla inlägg som man läst typ 3 miljoner gånger. Skärpning bruden ;)

-.-

Lördagkväll planerad.
Sitter nykter i ett hörn och tråkar i bygdegården.




Denna låt passar bra till mina "känslor och tankar" just nu.

TISDAG 6 APRIL 2010 - GO FOR IT!

Idag har Becca varit duktig. Först så dammsög hon huset, sen cyklade hon ner till bowlinghallen men den var stängd så då fick hon cykla hem igen och det ledde till lite extra motion, sen läste hon ur svenska boken, sen gick hon ner till bowlinghallen igen för att träna lite, sen SPRANG hon hem. Oh my säger jag bara. Det är en duktig flicka den där Rebecca Solnevik!


MÅNDAG 5 APRIL 2010 - JÖNKÖPING

Idag for jag till Jönköping för att handla lite, men det var ju inte så himla kul som det var tänkt. Till rondellen vid avfarten till Elmia och där var det en aslång kö för att det finns en massa idioter som inte kan köra bil på rätt sätt. Till och med jag skulle köra bättre! Nötter! Sen var det as mycket folk inne på A6 och ikea så det var inte heller så skoj, men jag har inhandlat lite i alla fall. Det blev två t-shirts (kan behövas, jag går ju alltid runt i tjocktröjor annars), ett par jeans och två par skor :D Jag älskar skor! Visserligen har jag en lite udda smak på skor tror jag för ingen annan tycker om mina skor. Här om dagen fick jag höra att mina skor såg ut som Charlie Chapplings (stavning?) skor men huvudsaken är att jag tycker om dom i alla fall. Haha, på drygt 2 rader så nämnde jag ordet skor 5 gånger, kul ;D Jag kan säga det igen; skor. Och igen; skor, skor, skor, skor, skor! ;)

Nu ska jag äta, sen ska jag spela Age of Empire :D

SÖNDAG 4 APRIL 2010 - NYTT!

Jag fick visst en liten adrenalin kick eller nått av den grillade maten så nu har jag ändrat lite i designen i alla fall. Den kanske inte är lika tråkig som den förra, men den är ändå snarlik. Jag tror att jag gillar den.
Nu ska pappa köpa godis, godisgris som han är. Och jag ska följa med ;D





Ja, lite ändring blev det allt (:

SÖNDAG 4 APRIL 2010 - '

Idag har det varit lite som min otursdag. I morse vid frukosten så nös jag och samtidigt råkade jag slå i cp-knölen (elektriska knölen) i köksbänkskanten så jag har skitont i armen nu, och inte nog med det, mamma kommer och säger att jag ska städa rummet -.- men nu är det fint iaf (:
Jag kollade lite på Kristins blogg förut och jag måste säga att hon har en underbar design. Den är verkligen superfin (: Tyvärr har jag varken fantasin, orken eller program till att göra en fin design, så jag får nöja mig med den jag har. Lite jätte mycket tråkig kanske, men som sagt, fantasin är slut och jag vet inte vart ifrån man kan få påfyllning.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska installera NFS Undercover på datorn eller om jag ska köra NFS Underground 2 som redan är installerat. Eller så kan jag gå och spela NFS Undercover på mitt Wii. Detta är en bra fråga som jag ska suga på länge ..
Under tiden som jag suger på mitt beslut ska jag leta reda på hur man gör för att länka olika bloggar, så ni kan få se Kristins design :)

LÖRDAG 3 APRIL 2010 - KALAS

Kalas idag för Marcus. Det var väl trevligt, fast drygt. Innan så sålde jag och Bea bingolotter, och det gick faktiskt rätt bra. Vi sålde 30 enkellotter och 3 dubbellotter. (:
I går var det klubbmästerskap och det var superkul. Lite annat system än innan så man kunde bli utslagen och massa, skit kul :P Sen gick vi och åt på "hotell" Europa som Smirre sa haha :P Mycket fin mat måste jag säga (:
I torsdags var det metropol. Amanda Jensen-musik och Rebecca Solnevik hör inte ihop. Man ska väl inte säga att någon är dålig, men jag gillar inte hennes musik. Varför var jag där då? Jo, för att man ska väl kunna säga att man har sett henne i alla fall.

På några dagar nu har jag kommit på att man inte ska tro sina dagdrömmar, de slår verkligen aldrig in. Speciellt inte när man drömmer om en bugatti veyron på garageuppfarten. Men vissa drömmar kan faktiskt slå in, men då inte för mig. Jag börjar tro saker, men blir alltid besviken. 
Nu har jag har slutat tro.

TORSDAG 1 APRIL 2010 - METRO

En skön skoldag för att vara torsdag. Gick på spanskan på morgonen istället för på eftermiddagen så fick sluta lite tidigare (Y) Louise hade pratat med hennes Emil om han kunde fixa Spore till min dator med och det kunde han, så han ska lära louise hur man gör för att installera det och sen är det bara att köra på. TACK!!! Tack till tusen! :D Fick även tillbaka engelskaprovet förut, inte lika glad som innan. MVG på glosorna, men IG på grammatiken och på läsförståelsen. Gött mos Becca!! Bäst att göra bra ifrån sig på nationella om några veckor. Fast jag var ju inte ensam som tur är.
I kväll är det Amanda Jensen som uppträder på metro. Det var ett tag sen man var där faktiskt.. Fast det känns lite som om man är för gammal för att vara där nu, det är ju bara en massa snorfulla fjortisar och folk som max är 1,50 m där ändå. Men man kan ju kolla läget ett tag i alla fall, går ju in gratis så va fan :P

I morgon är det klubbmästerskap, Gött ;)


RSS 2.0