alla dricker glööögg nuuu

Idag har jag haft barndomsprat med kajsas och kristins mammor, det var ju intressant. Inte för att jag vet varför de berättade allt det för mig, men det kan ju vara trevligt ibland och veta vad klasskompisarna gjorde för bus när de var mindre. Jag förstår nu i alla fall varför kajsa är kort och att om man dricker diväteoxid så ska man inte göra någonting för det är bara vanligt vatten och inte en gas.

baka baka liten kaka

Bakery story & Restaurant story
Har just kommit på att alla maträtter och drycket slås ihop till samma bänk om man har fullt på alla bänkar och ska servera något nytt att förtära. Onödigt att ha 20 bänkar då om man bara behöver 8, smart Becca, bra jobbat.
- Dags att sälja.


Come along and share the good times while we can.

Norrmannen Ivar M. Simonsen har kommit med den ultimata lösningen till minskning av viltolyckor; skjut alla älgar med reflexfärgade paintballkulor!
gud vilken smart idé. Gå ut och beskjut älgar med paintballkulor du, gör det. Varsågod, det är fritt fram. Lycka till.
Aftonbladet.se

Swear to shake it up, if you swear to listen

Funderar på att byta lite bloggnamn, eftersom det enda jag gör är att klaga och det är just det som jag är väldigt bra på så skulle bloggen heta något ungefär som klagoplanket eller nått, eller kanske gnällspiken eller surmule.

RSS 2.0