My only friend

Jag tar fram fysikböckerna och lägger livet åt sidan.

(Y)

Så, nu var det bokat. Bulgarien, sunny beach, 9 augusti, 7 vuxna, 1 barn.
Fullt ös medvetslös!

call you

Sitter och försöker reda ut mina förslag och tankar om tatueringen som jag vill göra. Jag behöver verkligen diskutera med någon om det .. Måste ringa Michaela fan ..

-.-

Matcher igår som gick hyffsade. Jag spelade som en kråka med vi vann i alla fall, och 10 miss på 8 serier är inte så dåligt för att vara jag :) Träffade på eva-lena med, hahahahahahahahha (Y)
Det finns en som aldrig har med  sig pengar till mat och jag blir så förbannad verkligen, vet man att man ska iväg på en heldag så måste man ha mat efter ett tag och man måste då ha med sig pengar, men har han det? nej det har han inte. Igår hade han med sig en 50-lapp som han fick av sin pappa och eftersom han inte kunde köpa någon mat i bowlinghallen så skulle vi åka till donken efteråt så han fick mat. Men undertiden som vi åt så satt han och åt upp pommesen för en annan kille i laget. Va fan, han vill väl ha sin mat för sig själv?!?! Och bara för att han är så snäll och inte säger emot så satt han utan pengar och åt upp minst 3/4 delar av hans pommes :@ Folk utan pengar är folk jag inte gillar. I alla fall då man vet att man ska betala för något och man vet att det kostar mer än 50 kronor.

Score

Tove Styrke till metropol den 11 mars.
GISSA VEM SOM KOMMER IN I BAREEEEEEEN!!! (Y) (Y) (Y) (Y)

When the darkness is falling down

Längdskidor på gympan idag, oh herregud säger jag bara! Trillade 4 gånger på 3 varv och nu har jag jätteont i rumpan. Det var kul, men inget slår utförsåkning. Körlektion vid 4 med, nu kan jag fickparkera (Y) Riskettan på fredag, missar halva fysiken, men vad gör det? :D :D :D

Like a daily soap on MTV

Jag är supersugen på en ny mobil nu, och jag har hittat den jag vill ha men så känner jag att jag inte behöver en ny eftersom den jag har fungerar perfekt. Men det börjar verkligen klia i fingrarna när alla kommer med sina nya mobiler med västa kameran och pekskärm och hela köret. åååh, beslutsångest!

Hahahaha lite synd är det faktiskt om typ 50 + människorna. De har fått en egen flik på netonnet.se under molitelefoni.


Hope that my soul be saved

Sitter i skolan nu, typ alla har gått till sina individuella val förutom jag för jag börjar 40 min senare och det är supertråkigt att sitta ensam. Borde egentligen läsa lite ur engelskaboken men jag orkar inte. Fick reda på matte nationella idag med, jag trodde verkligen att det gick bättre än vad det gjorde, typiskt.

Like the devils got your hand

Äntligen helg men sovmorgon blev det inte i alla fall. Undra vems fel det var *butter*. Nationella i matte C i torsdags gick rätt bra tror jag, det kändes så i alla fall. Satt i 3.5 h och på något sätt kändes det som en halvtimme bara, förutom att jag var kissnödig som förlängde tiden lite.
Hade lite betygssnack igår med Karina i Kemi A och Naturkunskap, och det var inga ledsna miner på mig när jag gick ut från skolan den fredagen.
Nu sitter jag här och dricker cappuccion med tobleronesmak och sjunger till låtarna som spelas i prinsessan och grodan, så himla bra (Y)


beating faster, faster

Trött på matten, trött på engelskan, trött på skolan. Jag orkar inte plugga mer men jag måste. Jag fattar inte den där "derivatans definition" och jag blir galen när det inte fugerar! Aja.
Första körlektionen idag. Jag var så satans nervös, men tack vare att Tove kom in precis innan jag skulle åka så blev det bättre. Det var faktisk första gången för henne med och hon hade kört precis innan så då kännde jag mig lugnare :) Jäkla bil till att vara känslig ..
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Slumdog millionaire eftersom jag älskar engelska -.-

(Y)

Jag inleder inlägget precis som Lollo: Jag har just varit nere på konsum och köp en fet godispåse full med choklad och fruktgodis ( det där sista har inte lollo skrivit på sin blogg ;) ). Nu sitter jag i nvkorridoren och väntar på att teckenspråket ska börja, är ju i mellangrupen så jag får ju en lite extra lång håla, och vad ska man göra på den tiden? Jo, man ska läsa den underbara boken som vår älskade Karim har gett oss och som vi ska ha läst klart till den 16 februari. Kul. En jäkla massa att göra nu alltså.
Brandlarmet på skolan gick idag med och Hasse, grym som han är, lägger en rätt cool kommentar: "Kuul -.-  Jaha, egentligen ska vi ju gå ut och samlas nu. Aja, ni får gå och hämta era jackor så ni slipper frysa och så låser jag denna sal. Jag ska gå och kopiera en grej innan jag kommer också."

Kommentaren har jag snott från lollos blogg för jag orkade inte skriva själv vad han sa, för att jag har guldfiskminne så jag kommer inte ihåg vad han sa.

:)

Match idag, så himla dålig. Jag skäms! För övrigt har helgen varit väldigt trevlig med lite bowling i Vimmerby och på kinekt ( där jag vann ;) ). Nu väntar naturkunskapsboken och sen ska jag spela cod för det har jag inte gjort på hela helgen!
Adjö.

Before school

Sitter hemma och äter frukost. Har en minisovmorgon till 9.35 eftersom vi har ändrat om grupperna i teckenspråket, så nu är jag inte med Jenny längre, aj aj. Men det ska nog gå bra ändå. Jag kan ju alltid fråga henne om saker efter att lektionen är slut. Och jag har just kommit på att gurka är en riktigt bra uppfinning, problemet är bara att de inte vill ligga kvar på mackan, men vad gör det om hundra år, en tappad gurka mer eller mindre.
Nehe, nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan bär det av till skolan.
Adjö

-

Har spelat cod med Bekka idag och jag vann hela tiden, hihi så skoj (A) Jag måste ha någonting som får bort tankarna på skolan för jag orkar verkligen inte. Jag bestämde mig för att plugga direkt efetr nyår men jag har nästan "glömt" bort det och nu har jag världens ångest, men sånt är livet. Jäkla matte och fysik! Detta kommer bli en lång vecka -.-

Lifestyle

Jag har inget liv nu längre efter att jag fick hem mitt ps3 i fredags. Första gången jag sitter vid datorn sen dess, höhö, bra jobbat. Snart kommer trevligt sällskap men först, lite gt5 (Y)

-

Jag har fått en ny favoritfilm. Prinsessan och grodan, oj oj oj vilken film! Precis som en gammal vanlig hederlig tecknad disneyfilm. Inget datagjort animerat tjaffs. Så underbar och sjukt rolig!


Keep that life flowin'

Nu har jag beställt ps3, cod; World at War och gt5 och Becca är otroligt nöjd. Nu längtar hon väääldigt mycket till lördag/söndag då det troligtvis kommer hem och då ska hon nörda skiten ur sig de sista dagarna på jullovet. Men hon måste även tänka på skolan och plugga lite till det kommande matteprovet, fysikprovet, naturkunskapsprovet, biologiprovet och medeltidsarbetet. Stackars henne.

Aja, Igår var jag i vimmerby och spelade Vimmerby Classic och det kunde ha gått mycket bättre än vad det gjorde, oj oj. Kastade bort sisådär 150 - 200 poäng, onödigt. Men så kan det gå. Ikväll ska jag förhoppningsvis till Bekka och göra nått, jag orkar inte plugga.

Dig a little deeper

Hemkommen från Kalmar. Lite shopping med mamma denna måndag, och jag betalade ALLT själv *stolt*
Det blev:
  • två träningslinnen
  • en sport bh
  • ett par löparshorts
  • en kofta
  • ett skärp
  • en klocka (som jag tycker är ursnygg (A) )
  • ett par skor
  • ett läppglans
Jag kan ju tala om att de där armhävningarna jag gjorde igår satte sina spår, och idag har jag en sjujäklans träningsvärk i tuttarna! :P

They make me work double

Det där med sit-ups och armhävning tar kål på mig. Jag "glömde" göra dom igår så det blir dubbelt upp idag och efter 100 sit-ups och 40 armhävningar är jag helt slut, och jag som har 100 kvar -.-
Biff, here I come!

The Ark - Hygiene Squad

PRO

Jahopp. Nytt år, nya möjligheter. Ska vi börja med nyårslöftena:
  1. Gör 100 sit-ups + 20 armhävningar varje dag.
  2. Trappa ner på svordomarna (kommer bli vääääääldigt svårt)
  3. Det vanliga löftet som ingen håller; sluta med allt godis i veckorna.
  4. Sista löftet; Du kan få hoppa över vissa löften om du varit snäll. (Y)
Vad ska jag hinna med detta år då? Jo;
  1. Ta körkort!
  2. Förhoppningsvis åka utomlands med polarna.
  3. Skaffa sommarjobb.
  4. Umgås med vännerna.
  5. Festa skiten ur mig.
  6. Och ha det allmänt as bra!

RSS 2.0