Bläääk

Ååååh, jag dör av tristess!! jag har ingentingen att göra. Ingen som vill prata med mig på msn, mobilen är knäpptyst, jag har ångest och inte ens filmer lockar mig nu länge. Värdelöst!

HURRA, HURRA HURRAAAAA! :D

Idag har jag varit i kalmar och handlat. Var tveksam i morse på om jag skulle följa med eller inte, kunde inte gå ordentligt men jag följde med i alla fall. Lite småpyssel hittade jag allt :)
Åkte med Bekka till Råsebäck och fjantade runt sen, det lär nog märkas i min fot i morgon haha (A)

btw. STOOOOOOOOOOOOORT grattis till Lollo som fyller år idag. Hurra hurra hurraaa! *fanfar*

APA

Det där med att springa gick inte så bra.
Kom hem med en stukad vänsterfot och ett uppskrapat högerben.
Bra Becca, good work (Y)

New

Nu ska det bytas bil. Tydligen glastak och massa andra finesser. Det blir nog bra.
Om en timme kommer Lotta och då bär det ut i skogen för att springa lite, men innan det - Hem till Midgård!

Ernst Kirchsteiger

Sitter och skrattar åt Ernst Kirchsteiger. Det är bara han som kan komma på att lägga in småsten i hallen och säga; Ååååh, så fint det blev. Det är bara han som kan komma på att sätta upp en tygbit på väggen med nålar och säga; Ååååh, så fint det blev, varvid tre sekunder senare nålarna åker ur väggen och ner på golvet så man trampar på dom. Man kan heller inte dammsuga hallen längre, för där ligger det 7 ton sten i bitar. Inte praktiskt alls.



DÖD

Jag har just påminnt mig om varför jag stannar hemma när mamma ska ut och springa, det är ju jobbigt!!! Men nu har jag i alla fall gjort mig förtjänt av en stoooooooor strut glass, och när det är slut så blir det till att spela Peggle :)

KO-GYMPA

Idag har jag varit på gympa i Östrahult. Väldigt skoj, lite annorlunda att vara ute och ha gympa :P Så nu har jag testat att vara en ko för en timme för det var en jädrans massa flugor runt oss hela tiden, inte så konstigt med tanke på att vi var vid en ladugård och massa hagar med kossor i kanske, men ändå. Så i morgon lär jag ha ännu mer träningsverk än idag. Great.



Var tvungen, den är ju så söt :)

Skollängtan

Jag trodde inte att jag skulle säga detta efter ett läsår utan fritid, men jag längtar tillbaka till skolan. Jag kollade till och med nu om vårat nya schema hade kommit ut, men det hade det inte :( Uppropet är i alla fall den 25 augusti klockan 9 tillsammans med esterna och alla bf:are. Och Kristin, hoppas du kommer då för det ska bli spaghetti och köttfärssås ;)

Uppropstider och matsedel v. 34

:O

Pappa kom hem med en konsumpåse full med dvd skivor. Per rensade ur alla hans filmer så nu har jag massor att kolla på :P Bäst att kolla igenom dom en snabbis så det inte är en massa äckel på .. :P Ringer Bekka och ser om hon vill vara med :P

Tahaha kunde inte hålla mig.

Tänkte jag skulle kolla på trailern till Eclipse på Youtube.com men så hittade jag denna, lite småroliga video. Enjoy ;)


Bio

Nyss hemkommen från vimmerby. Bio med Elin är alltid lika trevligt :) Kan säga att för en gångs skull är filmen bättre än boken, wonder why? ;)
Måste även säga att Usain Bolt är oslagbar i alla lägen. Helt otrolig!

Du är inte samma kille jag träffade och jag är inte samma tjej du lärde känna
För mig är det ett plus, för dig är det ett minus
Men oavsett vad, försvinner du aldrig ur mina tankar...

Var på mormors grav en stund, krattade i ordning, vattnade och satte dit några blommor. Jag saknar henne.
Jag har inte många minnen av henne, men jag kommer ihåg att hon alltid gav mig oststavar när jag var mindre. Varje gång jag är på kyrkogården tänker jag på den där stora osten med rött skal om och köksbordet och hennes röda tröja. Det var länge sen.

TORSDAG 15 JULI 2010 - ?

Idag har jag städat mitt rum och det behövdes. Jag har inte städat sen typ mitten av maj eller nått. Jag hittade min andra klocka idag med som jag fick av mamma och pappa för en massa år sen. Jag ville inte ha den då för det är hjärtan på den, men nu när man tänker efter, den är faktiskt väldigt gullig :) Och det röda armbandet gör så att jag ser brunare ut ;) så min tanke på att köpa en ny klocka med lite mer "herrstil" än den förra är som bortblåst, för nu har jag en väldigt feminin, urgullig och fin "ny" klocka som jag kan ha ibland :)
Nu ska jag ut och cykla eller nått, har så himla tråkigt.
Hej då.

Hoouuu

Kom hem för ett tag sen efter ett väääääldigt svettigt zumbapass. Det var så det till och med rann från benen och då är det äckligt! Det var ett tag sen som jag sa förut och gud så jag nästan har saknat det :p Det är så himla kul :D Jag skulle kunna sitta och prata om alla fördelar i tre veckor men det har jag inte tid med, "Penelope" väntar, Millan säger att den är bra så då måste jag kolla om hon har rätt ;) Så jag tar min bästis fläkten, den bärbara datorn och en kudde, lägger mig ute på altanen och bara chillar :D
Adjö!

ONSDAG 14 JULI 2010 - ZUMBAAAAAAAA!

Gud i himlen så varmt det är, det hjälpte knappt med åskan igår men det är bara att gilla läget. Bättre detta än spöregn som det har varit åren innan. Snart är det zumba :D Länge sen jag var på det nu, men så är det när man har lite att göra och det är för varmt för att stå i järnvägsparken och rulla höfterna. Men idag är det innomhus (skönt) så om 15 - 20 minuter far jag åt hagadal :)
Ikväll händer nada så då får jag väl ta fram mitt cod och se om det sparades för sist jag spelade så cpade datorn. MORRRR!

:D

Fick ju hem mina grejer i går som jag beställde för någon dag sen. Shohooouuu :D Så nu ska jag spela cod ;D Kanske lite Empire: total war med ;) Boken kan jag läsa en annan dag och i morgon ska jag hämta ut min externa hårddisk. GÖÖTTTTTTTTTTTTTTTT !!! :D

LÖRDAG 10 JULI 2010

Idag har jag varit och badat i hammarsjön. Fy satan så kallt! Snart kommer farmor och farfar, sen far jag till Bekka.

Igår var jag inne i vimmerby efter jobbet och badade i nossen (premiär"dopp" i sverige) med Danne. Jag är ju som jag är så jag tyckte det var kallt men aa. En liten "rundtur" på gatorna och så fick jag stryk i fifa. Men jag var bättre än väntat! :P Inget 2 siffrigt iaf :)

?

Jag tror inte på att Gud skapade världen, jag tror inte heller på big bang teorin.
Vad ska jag tro på? Hur skapades universum, jorden och alla andra planeter? Varför ser människorna ut just som vi gör? Varför är träden och blommorna skapta på sitt vis? Är myggor religösa? Vad är fästingar bra för? Varför finns det ont folk? Vem kom på det svenksa språket? Var är min mobilladdare? Varför? Hur? När? Var? Vem?
Jag har många frågor, men inga svar.

BOWLINGBEKYMMER

Jag undrar hur det blir till hösten. Robin x 2 ryker, Danne S kanske ryker, och kanske några fler på det. Va fan, ska jag stå ut med alla de där nötterna själv?! :S Och det där avtalet, hur gick det med det? Fast det spelar egentligen ingen roll kom jag på.
Jag är säker på att denna säsong kommer bli sämre än de förra. Mycket sämre.

I'M FEELING HOT HOT HOT

Jag kan inte förstå varför ungdomar (om man nu ska dra alla över en kam) ska åka till stranden på kvällen? Jag näst intill hatar att bada, jag badar endast i utlandet där vattnet är upp emot 25 grader minst och luften är så varm så man nästan smälter, men nu när det för en gångs skull är satans varmt i Sverige så är det ingen ungdom som badar på dagen utan de ska åka när solen nästan har gått ner och det är kallt och myggen har kommit fram. Jag kan inte förstå det, är det för att det är en massa barn som springer runt? är det för att det är en massa föräldrar där? Ska jag bada i Sverige så ska det vara mitt på dagen så att jag kan torka i solen och känna svalka i vattnet istället för att frysa ihjäl och jaga mygg klockan 20.00.

Dagens önskelista

  • Massor av nya filmer
  • Storbildstv
  • En ny vhs + scartkabel
  • Finnmedel som verkar på 3 sekunder
  • En kall flaska Ramlösa blåbär

LÖRDAG 3 JULI 2010 - HMPF

Fortfarande ingen som har hört av sig. Dålig stil.

Redogörelse för resan:

Vi åkte från granvägen runt 13.30 och resan gick bra tills vi stöter på en hejdundrande bilkö! Vägarbete, jippi. Där stod vi i 40 - 45 minuter, ingen rörelse. Efter att vi fått åka iväg körde pappa en aning för fort hela vägen till flygplatsen och vi var där 10 minuter innan incheckningen stängdes. Puh, så stressigt men äntligen var vi framme, och i tid dessutom. Flygresan gick hyffsat, det vanliga med öronen. Superont i nedstigningen och inte höra ordentligt i 2 dagar efter. Vädret var bra under 2 veckor, lite storm en natt, blixt och dunder, blåst så att solstolarna lyfte, 3 döda i vågorna, inget spec.
Resan hem var nästan värre än på ditvägen. Bussen skulle komma vid halv 9, vid kvart i 9 kom det en buss. Fine, lite sen ingen fara. Nehe, det var tydligen en buss för bara danskar, aha okej, vi väntar på näsa. Det kommer en vid 9. Äntligen, men nehe, ännu en buss för danskar och den första bussen har inte åkt ännu. Skumt. Receptionisten kommer ut och pratar med busschaffisarna och schalla schalla. Sen kommer han med ett papper med vårat flightnummer på och pekar på den första bussen. Jahopp, då är det bara för alla danskar att plocka ur sina väskor och bege sig till den andra bussen och vi svenska att plocka in våra väskor och sätta oss i den bussen. Vi står kvar ytterligare 15 minuter men sen åker vi, äntligen. Även om turkiska fordonsförare är kända för att köra fort så gjorde inte våran det.
När det var en timme kvar och ungefär 8 mil kvar till flygplatsen så kommer nöten till busschaffis på att han ska ha kaffe och stannar till vid en mack och säger att vi ska gå på toa. Hallå? vi riskerar att missa vårat flyg här och så står du och sörplar kaffe din *piiiiiip, pip, pip, piip, pippip* !!!! Incheckningen stängde i alla fall vid 11.45 och vi var där 11.43. Men tack och lov var det kö så de kan inte stänga incheckningen förens kön är borta eller flyget har gått, så vi hann med och nu är jag hemma. Medel brun ( jättebrun för att vara mig ) och jag mår bra, nästan i alla fall. Förkyld och kallsvettas :/ :P
Näste gång vi ska åka iväg så stannar jag hemma, jag vill inte dö av stress. :P

RSS 2.0