my time is gone

Jag är seriöst trött efter en helg full med fest och en söndag med relativt tråkigt dop och bowling. I morgon blir det nog film till tusen sen måste jag börja med kemin ..
Klockan är 9, godnatt!

Streetlights och fascination

klockan tickar den 22 december 2012
En förbaskat bra insändare måste jag säga :)

Gårdagen var bra, lite roligare folk faktiskt. Och borås tidning kom och intervjuade mig, höhö ;) Aja, helgen har varit bra i alla fall och nu ska jag hoppa i duschen för att sedan åka på dop i målilla. Mix med tagge sen, kul jul.
btw; Skitkul att träffa dig igen fabbe :)



I see you

Gårdagens rookie var helt okej och jag hoppas på en lika bra kväll ikväll :D Jag ber om ursäkt till Danne för att du inte fick sova, haha, och till alla andra som jag möjligtvis störde men jag säger bara det, jag ska på't ikväll igen så räkna med ett samtal :D
Höstlovet är här nu iaf och det är bara 128 dagar kvar tills jag fyller 18 :D Iaf, höstlovet kommer spenderas tillsammans med mina kära filmer, kudden och frans :D
Vi ses i dimman ännu en kväll, adios!

It is said some lives
are linked across time
Connected by an ancient calling
that echoes through the ages
Destiny


Prince of Persia: The Sands of Time

á la Bekka

Sitter hos Bekka och drygar. Hon och Hasse kollar på bode söker fru och jag sitter bredvid tillsammans med datorn. Funderar på om man skulle sätta igång zombies. Låter som en bra idé.

Scotty doesn't know

Snacka om att förstöra en hel gullig skådespelare! Att gå från krigare med känslor till en "sångare" som han på bild 2. Synd. Förövrigt så är det två förbaskat bra filmer, eller Saving private Ryan är iaf xD



With a broken heart and a ticket home

Jag har kommit underfund med att min fobi för spindlar är borta :) Visst, spindlar är fortfarande det äckligaste, vidrigaste och mest fasansfulla djur på jorden, men jag klarar av att se på dem och jag klarar av att vara i samma rum som dem om de sitter still och inte rör sig. Fast är de i taket så nja .. men men, det är framsteg. Detta är främst tack vare att jag har vågat ta i andra kryp så som skalbaggar, stora som små, annat grejs med 6 ben ( kackerlackan (Y) ) och sånt. En dag kanske jag till och med vågar ta i dem, vem vet.

Match idag, gick super för mig, sämre för laget. Vi förlorade med 9 - 11, men jag slog bra ; 752 :)
Becca är på gång!
btw; vad gjorde du där?! wtf?! bajs på alla runt omkring dig, kan du inte se mig?


Vattenmoln som faller ner

En heldag i Linköping för naturarna. Helt okej fakiskt, men jag kan inte förstå de som är doktoranter och specialicerar sig på ekar :S Så idag har jag även hållt i en kackerlacka som ni förhoppningsvis får se film på sedan på Lollos blogg, och så har jag klappat en orm :)

En havstulpans snopp är 4 x så lång som sin egen längd. Tänk dig en kille som är 1.80, alltså 7.2 meter snopp. De ni ;)

oh oh oh it's magic

Mycket, mycket, mycket bra dag idag!
Sprutan gick riktigt bra :D Jag svimmade inte ens lite idag, åh så nöjd :D proffs :)
Var ute och gick med Bekka en rejäl runda förut med, gutt :)
Och så är det en viss person på besök i Sverige för veckan, fast där vet jag inte riktigt vad jag ska tycka .. :P

Har för övrigt börjat spela plants vs zombies och jag är halvt beroende, men jag upptäckte idag vid ungefär 16.13 att jag redan har klarat spelet, buhu :( men som tur är så finns det minispel kvar :D Kärlek till plants!


I took her hand

Helgen har varit super för en gång skull! Hade en faktiskt bra kväll tillsammans med Bea i fredags då Minna åkte ur Idol och jag satt och tjöt som en gris till Allt för min syster. Lördagen spenderades med tjejerna i bowlinghallen, på kinan och hemma hos Michaela. Så himla kul :)
Det där förlåt inlägget jag skrev igår kan vi ta tillbaka, jag har hittat kajsas usb igen ;D

Steve Earle - Galway girl

everybody. eberybody, everybody living now

Hahaha så himla skön :D


Förlååååååååååååt

Jag är så hemskt ledsen (namn). Jag gör vad jag kan för att fixa till det och jag vet att det inte duger, men du kan få mitt om du vill även att det inte är samma sak. Men jag ska söka lite till och om det inte vill visa sig så ska du få ett nytt. Attans att min jackfick var öppen.

Jag säger ett förlåt redan nu så du fattar att det inte var meningen. Namnet tar vi sen om det inte går som jag vill. :)

something in your eyes

Sitter hemma ensam med Bea, funderar på att kolla på idol för att muntra upp mig lite efter Allt för min syster som egentligen inte var så himla bra men man får allt en liten jättestor tår i ögat den sista halvtimmen. Fast Salt lockar väldigt just nu, och jag tror det lockar mer än idol. Kan ju alltid kolla på snabbreprisen sen ;D
- Hejs!

Det är för dig jag sjunger, min skatt

Var och klippte mig igår, blev väldigt nöjd. Lugg och kortare hår är det nu. Hoppas även att alla andra gillar det med så att det inte blev värre än det redan var, hehe :$
Träningen gick asaballabra med. 754 är inte varje dag jag får :P
jaja, tjat tjat, nu ska jag ut och sälja julkalendrar. Kul jul (Y) -.-

Check this out;

10/10-10

Var ute och körde lite nyss och pappa och jag är inte bästisar längre kan man säga. Vi är just nu som bladlöss och bekämpningsmedel och det är jag som är bekämpningsmedlet!
Bowlingen idag gick åt helvete och nu är jag sur på allt och alla.
Naturkunskap, ta dig i röven!

schobidobidooooooou!

Millie Small - My boy lollipop


Dagens bästa

Give it to me baby

Nu har jag lagt till en liten nedräkning till min födelsedag, tadaaa :D
oj oj oj, inte långt kvar nu ju :D

Standing where you left me

Det blev inte så mkt engelska igår så jag får väl börja dagen med det arbetet. Skönt att jag inte har någonting på schemat idag och att jag är ensam hemma ett litet tag till i alla fall. Fast sällskap har jag ju alltid, Frans min älskade hårboll. Just nu ligger han och sover med tungan utanför munnen haha. ♥


Ooo eee oo ah ah ting tang walla walla bing bang

Nu är jag klar med svenskaboken så det är bara analysen på onsdag kvar när det gäller den, biologin är klar säger vi och nu ska jag göra matten. Ikväll drar jag till Bekka och gör klart engelskan. Då är det ju bara fysik, kemi och naturkunskap kvar :D Åh så skönt :)

Lollo → Puma → Panter → Bagera → Baggis → Bagge → GETEN!!! :D 
(bagge är ju typ pappa get ju :D)


i will never trust a dog to watch my food

Idag har jag lyckats skriva klart biologin på 5 h, gå runt spånskivan och börja på naturkunskapen. Lite mindre än vad jag hade tänkt mig .. Men men, jag får väl plugga i morgon med .. -.-

Maha, Danne kallade mig begåvad ;D

you will never know, dear

När Rebecca flyttar hemifrån ska hon endast köpa potatis utan skal för annars har hon inga fingrar kvar.

My only sunshine

Sitter här och försöker förstå vad jag ska göra i biologin. Om jag någon gång blir klar med den så ska jag börja på engelskan, och sen svenskan, och sen fysiken, och sen naturkunskapen, och sen kemin, och sen ska jag ut och göra martin nöjd. Det är jävligt mycket att göra idag alltså. Men som min enda vän här i världen så har jag marabou mjölkchoklad i tankarna och typ 200 meter till willys, men fy så långt det är till garderoben när man sitter ner -.-


Without the sound of all my hero's singing all my favorite songs

Vissa personer ska inte leda en hel grupp, så är det bara. Och vissa har verkligen inte hjärna eller hjärta till att förstå att personen gör fel.

Träningen gick ok, synd bara att humöret inte var på topp, men det har jag en person att skylla på. I morgon är det no school som gäller, fast jag ska plugga som en idiot i alla fall. Ska göra en smygstart nu.
- Adjö!


älskade ängel

Sovmorgon i morgon, woohooou!!
Nu är både idol och kungarna av tylösand över. Och den resterande tiden hade jag såhääääääär kul -.-



A thousand faces looking up at me

FREDAG; En jättemysig liten pojke kom fram till mig när jag skulle åka ifrån willys och bara; Vilken fin cykel du har :) så himla söt :) Körde till Elin sen där det blev tacos och film. Familjen Jones, urdålig :S

LÖRDAG; Var i västervik och borrade kloten idag, och förhoppningsvis kommer det gå bättre nu med lite variation och lika dant grepp i alla bollar. Körde hem med och gud så duktig jag är :) Fast mamma satt och höll sig om huvudet varje gång jag skulle in i en rondell. Tydligen körde jag för fort för hennes smak ;)
Somnade vid 8 sen, haha bäbis ;D

SÖNDAG; Sov till halv 12 typ, fick inte sova längre -.- Gick upp och städade lite och sen bar det av på zumba. Så himla skoj det är, det är helt sjukt! Hjälpte Bekka ( Bekkutt ) med matten sen, så nu är hon lite smartare än vad hon var för en vecka sen. ;)

MÅNDAG; Idag ska jag bara lata mig, kolla på de avsnitten jag har missat från idol och så ska jag kolla på Kungarna av Tylösand.

3år1månad14dagar

RSS 2.0