Illusions of your fantasy

Nu har man långhelg och det kan jag ju inte klaga på. Tack alla lärare som har annat för sig än att ha våra lektioner :) Just nu sitter jag och äter frukost medans jag så glatt tittar på när Tagge och hans jobbarkompis glasar in våran altan. Vid två far jag ner till tandläkaren för att min visdomstand spökar och det är inte skönt kan jag säga. Det var väl allt tror jag, eller nej, jag ska skriva klart min Romeo och Julia analys med för annars måste jag gå till skolan på onsdag, och det tänkte jag INTE göra.

She's all that you desire, liar

När hon inte lyckas med att vara elak så kan det lätt hända att hon tar till flaskan och dränker sina sorger...

Härligt att läsa sitt horoskop, först anklagar de en för att ljuga och vara elak, sen är man alkis helt plötsligt. Livet är inte rättvist.

You won't get it back

Ska man sammanfatta helgen lite kanske;

LÖRDAG

Eftersom jag hoppade över städningen i fredags så fick jag göra den igår, och jag var helt inställd på att jag skulle få städa själv för en gångs skull, men min finfina pappa ställde upp i alla fall och gjorde dammsugningen som alltid. Tack för det.
Bekka och jag åkte in till Vimmerby för och ta lite kort på de fina balparen från vimmerby gymnasium (bilder kommer någon annan gång) och jag körde Hasses och Helenes volvo. Fy satan så nervös jag var för att köra en helt ny sorts bil, men det gick ju bra ändå. Jag är så duktig så :)
Sammankomst på slätten, lite smådricka och lite bockia som jag tydligen var värdelös på.

SÖNDAG

Var i Kalmar och handlade lite smått. Bikini, 6 tröjor och två par skor. Jag var nästan säker på att jag skulle komma hem med fler par men icke, det får bli en annan gång.


breath in, breath out

Raggarrunda i Vimmerby med Michaela efter skolan. Uppskattande. Klev in på cubus en sväng med och kom ut med tre par trosor och 2 tröjor, bra att börja lugnt för på söndag ska jag till kalmar och då ska jag banne mig byta ut halva garderoben!
Jag kan ju tala om för allmänheten att jag har skittråkigt och att det är jättesynd om mig eftersom det inte är någon som vill umgås med mig just idag då jag var i största behov utav det.

Det breddar upp min horisont

Sitter inför den sista lektionen för veckan; Kemi-breddning. Den kommer bestå utav en massa redovisningar om mjölk. Jag kan dock inte redovisa eftersom min partner inte är i skolan idag, tusan att jag inte stannade hemma idag jag med då. Det kunde ha varit skönt med en ledig dag extra. Aja, dags att sätta på care-facet så jag ser lite intresserad ut (Y)

It's your future

Sponsorbowling idag och det gick faktisk otroligt bra för att vara jag och för att jag inte spelat sen början av april. Vi som lag kom alltsomallt 4:a och det kan jag inte påstå är så himla dåligt ändå. Nä, nu har jag varit alldeles för positiv så jag måste komma med lite gnäll med. Alla mina braiga låtar på spotify har spelats fem gånger så jag har fått leta upp allihop på youtube och sätta ihop dom i en spellista där så att jag kan lyssna på dom där igenom. Jag blir galen, måste skaffa premium.

Välj din egen roll, tappa all kontroll

Det började med att jag skulle vara lite duktig och göra fysikuppgifterna som jag skjutit på ett par veckor. Det slutade med att jag städade rummet, var nu den kopplingen till läxor finns..

Tralala lilla molntuss

Karina var sjuk idag och jag har som vanligt ingen koll så där sitter man klockan 9 i skolan och väntar för fullt på att läraren ska komma, och så visar det sig efter ett tag att hon har skickat ett litet vackert mail om att hon är sjuk, bra gjort fröken Solnevik, bra gjort. Jag fick i alla fall sluta mycket tidigare än vad jag skulle gjort annars, och vi slapp redovisa mjölkredovisning och det var ju jättebra för det hade både jag och Lollo totalglömt, så vid 12.30 var jag hemma och kollade på andra avenyn. Och bara för att det är förbaskat molningt idag och för att det är min namnsdag (typ, Rebecca och Rebecka är nästan samma grej) så ska jag bjuda på en liten truddelutt:


Life in plastic

Final i ishockey VM pågår och jag gillar grannens kommentar; Dags att klämma finnar (Y)

Give me a sign

Södagssysslan:


12 648 cm³ läxa och förberedelser till prov. Ha det så roligt (Y)

Turbo

Karim har redan rättat nationella skriftligt och det är inte dåligt med tanke på det brukar ta en evighet innan man får tillbaka nått här på gymnasiet. Det gick väl helt ok, faktiskt.
Ikväll har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra, ni kan ju höra av er om ni har lika lite att göra som jag :)
Haha detta lät ju lite dejtingsajtacktigt men aa, det var inte menat så ^^

We do what you wish to do

Sista delarna av Engelska B nationella avklarade, oerhört skön känsla!
Nu har jag just hittat min gamla aquaskiva så cd-spelaren spelar på hög volym och nu är det bara mina gamla playstation1 spel som jag ska gräva fram ur förrådet, sen är jag fit for fight!

sad hours seem long

Engelska, ett onödigt ämne! Då det finns chans att sitta ute så måste vi sitta inne i en hård skolbänk och missa all D-vitamin som solen kunde gett oss. Typiskt. Nu måste jag läsa Romeo och Julia, underhållande (Y)

i expected something more

Jag har varit helt cp hela dagen idag, rastlös och allmänt knäpp. Jag hatar att vara uttråkad! Kan ingen umgås med mig eller åtmindstonde skriva en rad på mobilen och kolla vad jag gör och hur jag mår?
Jag känner mig instängd i ett hus med öppna dörrar.


I still wait

Haha, jag fick ett lite roligt meddelande på facebook om att jag vunnit en köttätande växt från Gotlands högskola bara för att Lollo tyckte att jag skulle ha den för ett tag sen. Undra om de menar allvar, för jag vill ha en sån växt :)

Om inte annat så skulle den där växten kanske kunna hjälpa mig med att mörda skalbaggar för det har jag gjort tillräckligt idag. Jag tog en mördarrunda runt huset tillsammans med flugsmällaren och pappas träskor och nu är det 58 skalbaggar mindre i livet. Jag känner mig ond, och jag trivs! Mohahaha!

Vänta, håll ut

Åååååh, mitt spotify ligger på 10 timmar igen, vad har hänt? :S :D
sak samma, jag har 10 timmar igen!!! (Y)

Here I come

Bra engelskalektion idag faktiskt, jag hade relativt många rätt på lyssningsövningen, och jag skaffade mig en ganska så enkel uppgift att jobba med denna månad. Läsa romeo och julia och göra en analys, lätt (Y)
För en gångs skull så slutade jag tidigt idag. Jag var nog hemma runt halv 2 och då gick jag och la mig på gräsmattan och kollade på flygplanen som gjorde looping bland molnen. Jag längtar så gud förbaskat till augusti nu så jag och mina friends kan pallra oss iväg till bulgarien! åh, värme på hög nivå!!!
Ikväll blir det fotboll, troligtvis iaf.


Vad vore en bal på slottet?

En bal på stadshotellet resulterar i stor smärta i fötterna, världens hårruffs dagen efter, en massa timmar på en gräsmatta där man sjunker med klackarna. Men också oerhört fina klänningar, fina håruppsättningar, smink, fest men framför allt lära känna lite nytt folk. Så jag kan ju säga tack Calle, för att du bjöd mig och för att jag har fått lära känna dina vänner.

The spiders are dead

Skriftligt nationellt prov i engelska B idag. Det gick ju, ja, hur fasen gick det egentligen, ingen som vet.
Ikväll blir det tv spel eller kanske en film, känner att jag kommer somna tidigt ikväll (Y)

-

Uuuuuuh, tilda hade en skalbagge som hade satt sig fast på nosen och vägrade släppa, stackarn! Och jäkla skalbagge, jag trodde det var snälla djur, men icke.

Are you worth your weight in gold?

Flumskola idag. Börjar med skadeglädje i stor mängd när emil slår pannan i golvet, haha. Förlåt för att jag skrattade förut, och för att jag skrattar nu när jag tar upp det igen. Sen är det stödtimme med karina och då vet jag inte riktigt vad jag skrattade åt, men kul hade jag i alla fall. På fysiken ägnade jag ungefär en halvtimme åt att lägga en jädrans massa tärningar i ordning i en låda med sexan uppåt, fysik är underhållande (Y)
I morgon är det skrivtligt nationella i engelska B och det är jag faktiskt jättaglad över, för det betyder att kursen snart är över och att jag inte behöver läsa engelska på minst ett helt år! Nu ska jag spela plants vs. zombies för det var länge sen nu, och bättre underhåll finns det tydligen inte här omkring.

typiskt

Kul, ska klicka mig in i en mapp och så kommer det upp en varning att det kan ta lite tid för datorn att arbeta eftersom den håller på att öppna 928668 olika filer samtidigt. Är det datorn som är skum, är det jag som är knäpp eller är det någon i världen som jävlas med mig och min dator?

teärötete

Bra eftermiddag; sur på halva teckenspråksklassen (Y) Jag är urusel på datorer men herre gud, de kan knappt installera ett program, är ni helt körda eller? Det blir inte bättre av att jag kommer ut från klassrummet och ser en BF elev som sitter och skriver på hela bordet. Det var bara att sätta på den stränga minen och säga till att de ska tvätta bort det, och tro det eller ej men de tvättade faktiskt bort det med lite hjälp av mig. Jag som trodde att de hade gott om papper och pennor på bf..

RSS 2.0