Lördagsbiverkningar

Shohoo, härlig söndag -.-  Jag mår verkligen super, superduper!

goodiee!

Sitter och kollar lite på fb och det är lite kul för det finns inte en enda som hurrar för samma band som ska komma på festivalen. Lite kul att erasure ska komma med tanke på att man kan ju en utav deras låtar utantill eftersom man spelat robot unicorn attack. Blir nog till att gå på deras spelning endast för den låten :D
Sen kommer ju Hoffmaestro, Jonossi, Oskar Linnros, Royal Republic och Maskinen som är lite lockande. Det blir nog en festival för mig med iår :)

Dag 12

Mina drömmar

Jag vill, och har vela ända sen jag var 11 år, bli tandläkare och jag jobbar rätt hårt för att försöka bli det jag vill, men tyvärr har jag redan sumpat mina chanser att komma in på den fortsatta utbildningen eftersom jag inte har de betyg som krävs. Att drömma om ett jobb kanske inte är det första man brukar göra, men för min del är det det. För att ett jobb är nästan alltid grunden till ditt liv, och med ett bra jobb som du gillar att gå till så blir din vardag lättare och inte lika tråkig, du blir inte lika trött på kvällarna och du kan leva mer.
Detta är min dröm, dock en konstig sådan, men det är ändå min dröm.

Satin och pärlor

Sitter och kollar balklänningar för att få lit idéer om färg och mönster. Jag blir helt galen, alla är ju så fina så jag vill ha allihop! Jag har fastnat extra mycket för klänningar med lite pärlor på, det bara kliar i fingrarna på mig nu! Och mamma är så tråkig och ligger i soffan och glor på tv istället för att diskutera med mig -.-

Vi hör vågornas sång

Första dagen på sportlovet och jag trivs väldigt bra med en ledig vardag. Jag var nere på trafikskolan förut och gjorde lite på datorerna, så jag klarade ännu en tårtbit på fas A och bara för att det inte skulle bli så tjatigt så tog jag mig an fas B istället för att göra sista på A, och det gick ju bra, så nu har jag klarat en tårtbit där med :D Det blir nog samma i morgon med efter körlektionen.

bb

Kollade på big brother igår och hallå, vad är det för gäng de har kört ihop? Två med barn, 30 åringar, och bara allmänt konstigt folk. Han rickard ser ju tillochmed ut som Austin Powers. Pinsamt!

rawr

Åhoj, Millan har gjort modellbilder och fysatan vilken brud! jag kan fasiken inte sluta titta för den bilden är grymt snygg, oj oj. Och så svär jag massor nu med, ett tecken på att jag är lite, vad ska man säga, inte chockad men typ glad och exalterad, upprymd, för hon blev så jäkla bra på bilen. wow!


Dag 11

Någonting jag saknar

Jag har tyvärr ingen bild på min katt Pelle som vi hade för typ 5 år sen och som sprang bort från ett pensionat, men jag saknar honom oerhört mycket fortfarande för han var otroligt mysig, han la sig i knät när man kollade på tv, han sov hela natten och väckte inte oss andra i huset om han hade tråkigt utan han roade sig själv med att leka med snören och sånt han hittade, han spann högt och det var skönt att höra när man skulle sova. Ja, pelle är nog den som jag saknar mest nu för tillfället.

Dag 10

En sång som får mig att må bra

At the beginning


Eftersom det är lite struligt med att lägga upp saker från youtube nu så får det bli en länk istället, men låter än fortfarande fantastisk, även om man måste klicka typ 2 gånger mer.

Dackestupet (Y)

Idag har jag åkt snowborad med Lollo, Emil, Jocke och Elin och fy så skoj det var. Dock är hela jag ett blåmärke, men det gör inte så mycket, jag är van vid att slå mig (Y) Jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit för så kul har jag ärligt talat inte haft på skitlänge.
Ikväll blir det jag, soffan och Marie Serneholt för jag har för ont för att gå ut.

Dag 9

En bild som inte är tagen i landet där jag bor



Turkiet 2010

Dag 8

Min favoritfilm


Dag 7

Mitt/mina syskon


Morr!

Idag är jag så otroligt meganegg! Kärleksdag i skolan och jag känner mig ensam, inget roligt liv jag har. Det är tillochmed mulet ute och det passar så himla bra till mitt humör, saknas bara åska, spöregn och massor av svarta moln. Gärna lite blixtnedslag som tar sönder saker, bränner saker.
Jag längtar till sommaren, solen, torra gator och utlandsresa, där allt kan hända.

Dag 6

En bild som är från när jag var liten

Alltså, jag har inget foto på när jag var liten och jag har inte tid till att skanna in ett (har jag ens en skanner här hemma tro? :S :P ) Men jag såg typ ut som bea, fast tjockare :D

Dag 5

Min favorit artist/band

Jag har följt Simple plan genom tiderna och jag kan texten till varje låt så jag kan nog säga att simple plan är det bästa band jag vet. Döm mig inte, jag är inte emo.

 


Dag 4

10 sanningar om mig
  1. Jag är naturligt blond
  2. Jag går naturvetenskapslinjen
  3. Jag gillar att dansa zumba
  4. Jag har aldrig rökt en cigarett och jag tänker inte göra det heller
  5. Jag är otroligt morgontrött
  6. Jag är rädd för spindlar
  7. Jag har svårt för att gråta
  8. Jag svimmar när jag tar sprutor
  9. Jag tycker det är ocharmigt när killar stammar
  10. Jag skrattar som en kärring

Dag 3

Fyra personer som betyder mycket för mig

Mamma - Det är hon, tillsammans med pappa, som har uppfostrat mig, skämt bort mig och hjälpt mig med allt jag har haft problem med.
Pappa - Haha, ja du pappa, jag hade ju inte haft så kul vid matbordet utan dig, eller vid tv soffan då det är fotboll, eller då det är melodifestival. oj oj, humorn fick jag från dig.
Elin - Vi har känt varandra länge, men det var inte fören i 8:an som vi blev riktiga vänner. Nu har vi upplevt otroligt mycket med varandra och jag vill uppleva mer. Hos dig stannar mina hemligheter, och det är jag tacksam för.
Michaela - Även vi började umgås med varandra i 8:an och vi har också upplevt mycket tillsammans, till exempel en utlandsresa till turkiet som var väldigt rolig. Vattengympa och kalle, vilka minnen. Du är en mycket god vän som jag värdesätter väldigt högt.


JM

Sitter just nu och kollar på junior masters över internet, tänkte att jag skulle kolla förbi en stund men när jag såg att sandra gustavsson var med så stannade jag, kan vara lite kul att heja hemifrån också :)

blubb blubb

Jag håller på att dö här hemma, har massor att göra men har verkligen ingen lust till det. Jag har en sjujäklans tandvärk för att en visdomstand är påväg upp men jag blir väl inte klokare för det, och jag känner mig ensam just nu. Någon som vill prata eller umgås?
Jag ruttnar!

Dag 2

Fyra bilder som gör mig glad

Den fina musikvideon vi gjorde till Elin då hon fyllde 16(?) år  :P



Dag 1

Två saker jag längtar efter


Jag längtar grymt mycket efter att jag ska få mitt körkort, det är helt otroligt. Och just nu, i detta snöoväder, längtar jag extra mycket efter bulgarienresan som kommer i augusti. oj oj.

Dag 01 - Två saker jag längtar efter
Dag 02 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 03 - Fyra personer som betyder mycket för mig
Dag 04 - Tio sanningar om mig
Dag 05 - Min favorit artist/band
Dag 06 - En bild som är från när jag var liten
Dag 07 - Mina/mitt syskon
Dag 08 - Mitt favorit klädesplagg
Dag 09 - Min favorit film
Dag 10 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 11 - Fem saker som finns i mitt rum
Dag 12 - En sång som får mig att må bra
Dag 13 - Någonting jag saknar
Dag 14 - Mina drömmar
Dag 15 - Det här får mig att gråta
Dag 16 - Mina favoritbloggar
Dag 17 - Min musik
Dag 18 - En barndomsvän
Dag 19 - Min favoritplats
Dag 20 - Mina favoritsaker
Dag 21 - I min väska
Dag 22 - 2 personer jag saknar
Dag 23 - Den bästa resan
Dag 24 - Min önskelista
Dag 24 - Min klass


Härmapa :D

Eftersom alla andra gör det gör jag det med, + att jag inte har något att skriva, definitivt INGET att skriva om. Här kommer listan:

Dag 01 - Två saker jag längtar efter
Dag 02 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 03 - Fyra personer som betyder mycket för mig
Dag 04 - Tio sanningar om mig
Dag 05 - Min favorit artist/band
Dag 06 - En bild som är från när jag var liten
Dag 07 - Mina/mitt syskon
Dag 08 - Min favorit film
Dag 09 - En bild som inte är tagen i landet jag bor i
Dag 10 - En sång som får mig att må bra
Dag 11 - Någonting jag saknar
Dag 12 - Mina drömmar
Dag 13 - Min musik
Dag 14 - En barndomsvän
Dag 15 - Min favoritplats
Dag 16 - Mina favoritsaker
Dag 17 - I min väska
Dag 18 - Den bästa resan
Dag 19 - Min klass


knäppt

Mina skor är borta, min jeansskjorta är borta, men min huvtröja har jag hittat nu efter typ 3 månaders letande :D Men var fasiken kan mina andra grejer vara? :S

v. 5

Jag har haft fredag sedan i måndags och det är väldigt tråkigt eftersom att det känns som om man gått i skolan aslänge redan på måndagen och vill sluta vilken sekund som helst för att ta helg. Det blir ju inte bättre av att saker och ting går åt pipan. Fysikprovet var ju inte det bästa direkt, matten går åt helvete rent ut sagt och svenska kan man ju bara spy på. Vecka 5 = bajsvecka! Nu ska jag plugga,
åååååååååh sååååååå kuuuuuuuul -.-

RSS 2.0