16/1 - 10

Att blogga är nog inte min grej.
Nu pyser jag. 
                  Adios amigos!


5/1 - 10

Idag har jag fått hjälp av Johan med mitt spel. Det gick faktiskt bra, bara att han var nära på att tappa tålamodet många gånger ;) Men tack så mycket för du har hjälpt mig och så fortsätter vi nästa vecka (:

Nu har jag ont i huvudet och snorar som bara den, alla andra ska till metro på Rosenström men jag stannar hemma. Vad är det för vits med att gå dit om man hatar att dansa och ändå så ska sitta ensam och titta på när de andra dansar? Bättre med vanliga hemmafester där man kan sitta och prata med någon utan att alla försvinner bort på dansgolvet.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Harry Potter och Halvblodsprinsen.


3/1 - 10

Igår hade jag en riktig slödag, låg framför tv:n hela dagen förutom då jag vinkade åt min otroligt nyfikna granne som stod i fönstret och glodde när jag gick till Willys.

Idag har jag kollat klart på säsong 4 av one tree hill och kollat när Danne spelade guldjakten (: Det gick ju så mycket bättre för han än för mig. Min egna klubb hade "träningsläger" precis innan men jag ville inte vara med för att jag inte lär mig något. Det är så att bara vissa får hjälp och de som verkligen behöver hjälp skiter de i. Så jag skiter i dem och vad de säger och tar hjälp av snälla Johan som är så mycket bättre än de andra! Tack Johan, du är en ängel.

Jag hade en syn på detta år, att det ska bli ett bättre år än de som har varit. Att jag ska se, Hm, annorlunda ut till sommaren men det har bara gått 3 dagar och jag börjar redan tappa greppet och sjunka ner i min svacka igen. Jag vill att detta ska bli ett underbart år, men då måste jag jobba ihjäl mig och avstå från saker som jag nästan är beroende av känns det som. Jag lyckades en gång, men gör jag det igen?  

btw. 2010 låter mysko, stackars de som börjar gymnasiet detta år. NV10, hur kul låter det egentligen? NV09 låter så mycket proffsigare.

1/1 - 10

Ett nytt år.
Som alla andra nyårsdagar säger man att man ska bli nyttigare detta år, men det lyckas aldrig. Jag började året med en pizza (Y)

Gårdagen var jättebra och jag hade kul som fasen. Haha, den där Tobbe var rätt skön ändå :P Elin har förnyat förra årets nyårslöfte om pojkvän till mig kan man säga, men hon lär inte lyckas haha :P

RSS 2.0