-

Jag bör sluta jobba, drömmer mardrömmar om att jag glömmer kunderna på konsum och somnar vid kassan, stressar så pass att jag lyckats få magkatarr, och tack vare det så kan jag inte sova om nätterna. Lyckat.

The notebook, en tår, två tårar, en hel sjö.

get in the game

Kalmartripp med mor och far. Fina gröna byxor och ett läppstift (!). Bra dag.

Rehab

Jahopp, Amy Winehouse är död. 27 år är ju inte så gammalt, men man får väl skylla sig lite själv när man vet att kroppen tar stryk utav knark.

-

Varför ska det finnas åska, fyfan vilken natt.

don't matter where you come from

Ringe tandläkaren i morse för att få en koll på en vass visdomstand som gnavde mot kinden, änkte att de bara ska  slipa till den lite så jag äter efteråt. Aa visst tjena, tanden drogs ut (svimmade bara en halv gång och tanden ser ut att komma från en haj) och fick äta lunch vid halv 5 istället. Skapligt hungrig och det var den bästa "lunchen" jag ätit på evigheter.

My head is like a car crash

Småläning som man är så utnyttjade man festivalchansen igår och det gick ju bra. Rubriken säger endel.

Shoot at the skylight

Jens har lärt oss på biologin att gult är en större kontrast mot svart än vad vitt är, men varför är då inte gult motsatsen till svart istället för vitt?

Living in a rhythm where the minutes working overtime

Kalmarresan igår var väldigt trevlig. Ett makalöst bröllop, en teater på krusenstiernska i kalmar, himla bra. Den kan jag gott rekomendera för jag har träningsverk i magen idag av att jag skrattade så pass igår, fast det kanske bara tyder på att jag är muskel lös, vem vet.




walking on a dream

Om man skulle ta och uppdatera vardagen lite. Mina dagar ser ut såhär;
vakna, jobba sisådär 10 timmar om dagen om man jämnar ut det tillsammans med korta dagar, åka hem, duscha, åker till Liegatan, hem vid 23.30, sova .... och så börjar det om igen. Och jag klagar inte ett dugg, för det ger mig pengar, jag har alltid nått att göra, jag får träffa människor och jag mår jättebra. Synd bara att solen inte finns på konsum.

-

Jag jobbar ihjäl mig

RSS 2.0